Cum îţi aduci iubita mai repede la orgasm. 5 paşi

image
Dacă vrei să știi cum îți aduci iubita mai repede la orgasm, află că preludiul este foarte importantfoto:123RF

Se pare că orgasmul feminin este una dintre cele mai serioase probleme cu care se confruntă cei mai mulți bărbați. Dacă vrei să știi cum îți aduci iubita mai repede la orgasm, află că nu trebuie să faci nimic complicat, ci dimpotrivă. Este vorba de lucruri de bun simț, care ar trebui să aibă loc de fiecare dată în timpul actului sexual.

Pentru oricare dintre noi o viață sexuală împlinită înseamnă partide de amor regulate, de calitate, din care să nu lipsească orgasmul. Însă, de cele mai multe ori, femeile au o problemă în atingerea plăcerii maxime. Ca bărbat, te întrebi cum îți aduci iubita mai repede la orgasm? Dacă te străduieşti mai mult, vei reuși să o aduci pe culmile extazului.

Cum iti aduci iubita mai repede la orgasm: 1. Sexul oral este recomandat

Cele mai multe femei iubesc sexul oral, fiindcă în acest fel pot obține mult mai ușor orgasmul, lucru care este considerat o parte esențială a vieții intime. Vrei să ştii cum îţi aduci iubita mai repede la orgasm? Folosește limba cât mai mult în zona organului genital și în special pe clitoris, deoarece acesta este foarte sensibil. Acest lucru va face să își dorească foarte mult să atingă climaxul și să experimenteze senzații de neuitat.

Cum iti aduci iubita la orgasm: 2. Preludiul este foarte important

Începutul actului sexual este foarte important, deoarece mărește considerabil șansele ca o femeie să ajungă la orgasm. Acestea adoră să fie răsfățate și încălzite în cel mai tandru și mai îndrăzneț mod. Iată cum îți aduci iubita mult mai repede la orgasm. Dezbrac-o total, sărut-o încet peste tot, mângâie-i sânii și atinge-o ușor în zona organului genital. Continuă preludiul până când simți că partenera este excitată la maximum.

Cum iti aduci iubita mai repede la orgasm: 3. Stimulează-i punctul G

Cele mai multe femei experimentează senzații sexuale intense în momentul în care le este stimulat acest loc intim. Punctul G este localizat, mai exact, la aproximativ 3-4 cm de la intrarea în vagin, pe peretele superior. Cea mai bună tehnică pentru stimularea punctului G este aceea de masare cu două degete, prin mișcări ferme și puternice. Pe de altă parte, există și tot felul de jucării sexuale speciale pentru stimularea punctului G care pot aduce femeia la orgasm.

Cum iti aduci iubita mai repede la orgasm: 4. Alege poziţia care să o satisfacă

Sunt câteva poziții sexuale care le ajută pe femei să ajungă la orgasm. De exemplu, una dintre cele mai bune este poziția în care femeia stă deasupra, deoarece deține controlul și se poate mișca în voie pentru a spori plăcerea. Cu atât mai mult, această ipostază este preferată și de bărbați, fiindcă ei își pot admira partenera în toată splendoarea

Cum iti aduci iubita mai repede la orgasm: 5. Relaxeaz-o

Pentru orice femeie este foarte greu să atingă orgasmul dacă este stresată și obosită. Pentru a o relaxa oferă-i un masaj senzual.Trebuie să insiști cu masajul pe gât, umeri și spate, pentru a îndepărta orice urmă de tensiune.

Gaseste-ti jumatatea pe primalove

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
zanni
Ruxi și cristi mitrea
tudor chirila 2 jpg
img (3) jpg
BeFunky collage (26) jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
Alin Cocos și Monica Orlanda
Eduard Hellvig bilant SRI FOTO Mediafax
Nava cereale FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Angajaţii de la vulcanizare au deja primii  clienţi, dar se pregătesc de valul ce urmează  jpeg
repartitoare jpeg
telefon volan jpeg
whatsapp  pixabay
calendar ortodox 2021 05 octombrie sf misail daniil turnu jpeg
pexels karolina grabowska 6919956 jpg