Cum îţi revii după o despărtire.


    Cum îţi revii după o despărţire? Încearcă pe cât posibil să scapi de tot ce îţi aminteşte de persoana lui, poze, haine, cadouriFoto: Click!
Cum îţi revii după o despărţire? Încearcă pe cât posibil să scapi de tot ce îţi aminteşte de persoana lui, poze, haine, cadouriFoto: Click!

Despărţirea de persoana pe care ai iubit-o foarte mult îţi poate da viaţa peste cap. Cum îţi revii după o despărţire? Orice fel de activitate te ajută să-ţi ţii mintea ocupată şi să nu te mai gândeşti la fosta relaţie.

Fiecare dintre noi, barbat sau femeie, a trait macar o data în viaţă zbuciumul interior pe care încheierea unei relaţii îl aduce cu sine. Iată câteva sfaturi care dau răspunsul la întrebarea, “Cum îţi revii după o despărţire”?

Cum îţi revi după o despărţire: 1. Acceptă că s-a terminat

După orice dezamăgire sau despărţire este foarte important să poţi să accepţi cât mai repede că totul s-a terminat şi că nu mai există cale de întoarcere, pentru a-ţi fi mai bine. Răscolirea trecutului nu va face decât să-ţi prelungească durerea.

Cum îţi revii după o despărţire: 2. Socializează

Bucură-te de viaţă la maximum, socializează, ieşi cu prietenele în oraş, la un film, la o piesă de teatru, la concerte, fă tot felul de cursuri. Cum îţi revii după o despărţire? Trebuie să-ţi umpli timpul cu tot felul de activităţi plăcute şi relaxante.

Cum îţi revii după o despărţire: 3. Nu te mai gândi la trecut

Ca să treci peste o despărţire nu trebuie să te mai gândeşti la trecut. Evită orice fel de întâlnire cu fostul partener, iar cea mai mare greşeală pe care o poţi face este retrăieşti ce aţi avut. Întrerupe orice contact şi nu încerca să te convingi că vă veţi împăca.

Cum îţi revii după o despărţire: 4. Concentrează-te pe carieră

Încearcă să te implici în tot felul de proiecte pe care le-ai abandonat în trecut din cauza relaţiei. Acum eşti mai mult ca oricând motivată să te axezi pe carieră, nu te mai aşteaptă nimeni acasă şi te vei putea concentra mult mai bine.

Cum îţi revii după o despărţire: 5. Fă-ţi timp pentru hobby-uri

După o despărţire este indicat să profiţi şi să-ţi valorifici timpul liber de care dispui. Încearcă să te bucuri de pasiunile pe care le ai şi pe care le-ai abandonat în timpul relaţiei. Nu doar că îţi vei redescoperi vechile hobby-uri, dar vei constata că ai o viaţă mult mai activă.

Cum îţi revii după o despărţire: 6. Pleacă urgent într-o vacanţă

Vacanţele sunt importante pentru persoanele singure. Cum îţi revii după o despărţire? Organizează una pe nepusă masă şi pleacă pentru câteva zile într-un loc exotic care îţi oferă posibilitatea să întâlneşti persoane extraordinare.

Cum îţi revii după o despărţire: 7. Scapă de amintiri

Încearcă pe cât posibil, să scapi de tot ce îţi aminteşte de persoana lui, poze din vacanţă, haine, cadouri care îţi readuc în minte perioada frumoasă a relaţiei. Renunţă la tot ceea ce te sensibilizează şi te face vulnerabilă.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
maxresdefault jpg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
sfintii trei ierarhi 1 jpeg
image
image
image
image
image
image
sfintii trei ierarhi 1 jpeg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia