Cum ne păcălesc cerșetorii cu picioare "amputate"?

Ultima actualizare:

    Le-a arătat tuturor cum îi înșelaFoto captură foto/Youtube
Le-a arătat tuturor cum îi înșelaFoto captură foto/Youtube

Îi vedem zilnic prin locurile aglomerate - în piețe, stații de transport public - și de cele mai multe ori ne impresionează atunci când îi vedem pe bieții oameni fără unul sau ambele picioare. În cazul unor cerșetori însă, nu e ceea ce pare.

În China a fost realizat un material video care arată tuturor care e secretul șarlatanilor care își ascund picioarele astfel încât să pară amputate - și nu ne referim la cei care stau așezați și-l ascund sub ei, ci la ceva mult mai convingător.

Un cerșetor care pare că n-are picioare se plimbă printr-un loc aglomerat pe un skateboard, încercând să câștige mila trecătorilor pentru a le lua banii, după cum se relatează și pe DailyMail.co.uk. La un moment dat însă, un bărbat îl trage pe șarlatan de pantalonii care îi acoperă "cioturile" de picioare și le arată tuturor care este secretul înșelătoriei sale.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
cei mai batrani tripleti guinness jpg
flowers 3876195 1280 jpg
albert nbn instagram jpg
Cine se ascunde in spatele lui Mihai Enat batranul tik toker din Romania  Videoclipurile „familiei au strans milioane de vizualizari jpg
intrebare pixabay jpg
articol2 jpg
brad de Crăciun  sursa   Shutterstock jpg
banner vlad țepeș png