Cum recuno┼čti un metrosexual?

3 iunie 2015
image
Cum recuno┼čti un metrosexual? Sunt b─ârba┼úii excesiv de pasiona┼úi de mod─â ┼či de felul ├«n care arat─â fizicFoto: Click!

Marea majoritate a b─ârba┼úilor pune din ce ├«n ce mai mult pre┼ú pe felul ├«n care arat─â ┼či cu siguran┼ú─â a┼úi auzit m─âcar o dat─â cuv├óntul metrosexual. Cum recuno┼čti un metrosexual? Foarte simplu, este acel b─ârbat excesiv de pasionat de aspectul lui fizic ┼či de mod─â.

Cum recuno┼čti un metrosexual? Se crede perfect, superb, genial ┼či nu rateaz─â nici o ocazie de a ar─âta acest lucru. Click! v─â face o imagine de asamblu asupra ceea ce ├«nseamn─â s─â fii metrosexual pentru a v─â fi mai u┼čor s─â-i recunoa┼čte┼úi atunci c├ónd ├«i ├«nt├ólni┼úi.

Cum recuno┼čti un metrosexual? Sunt pasiona┼úi de mod─â

Metrosexualii sunt b─ârba┼úii pasiona┼úi de mod─â, mai mult chiar dec├ót pasiona┼úi ┼či ├«ntotdeauna sunt ├«n tendin┼úe. Petrec ore ├«n ┼čir la cump─âr─âturi, sunt la zi cu tot ce se poart─â ├«n materie de haine ┼či investesc foarte mul┼úi bani pentru a le achizi┼úiona. Cum recuno┼čti un metrosexual? Se ├«ngrijesc ├«ndeaproape de fiecare aspect al lookului lor.

Cum recuno┼čti un metrosexual? Ador─â produsele cosmetice

Genul acesta de b─ârba┼úi sunt pasiona┼úi de produsele cosmetice mai mult dec├ót ar fi o femeie ┼či nu rateaz─â nici o programare la saloanele de ├«nfrumuse┼úare. Petrec ore ├«n ┼čir la spa, la saun─â, se penseaz─â, se epileaz─â, ├«┼či fac maniuchiura, au p─ârul mereu aranjat ┼či ├«┼či fac tratamente cosmetice. Cum recuno┼čti un metrosexual? Se ├«ngrijesc excesiv.

Cum recuno┼čti un metrosexual? Iubesc locurile exclusiviste

Metrosexualii ador─â locurile exclusiviste, metropolele, pentru c─â le ofer─â ┼čansa de a fi recunoscu┼úi de oameni importan┼úi ┼či sunt atra┼či de tot ce este modern. Nu pot tr─âi dec├ót acolo unde sunt cluburi mari, de renume, magazine de firm─â ┼či baruri de fi┼úe, cluburi de golf ┼či cluburi exclusiviste. Cum recuno┼čti un metrosexual? Ador─â s─â-┼či petreac─â timpul ├«n locurile ├«n care nu are acces toat─â lumea.

Cum recuno┼čti un metrosexual? Acord─â o aten┼úie deosebit─â alimenta┼úiei

Ace┼čti b─ârba┼úi sunt foarte aten┼úi ┼či pun foarte mare pre┼ú pe ceea ce m─ân├ónc─â, se hidrateaz─â doar cu ap─â plat─â cu l─âm├óie ┼či cunosc pe dinafar─â etichetele produselor alimentare. Sunt foarte interesa┼úi de c├óte calorii are m├óncarea pe care o consum─â la fiecare mas─â ┼či ┼čtiu exact de vin se potrive┼čte la cin─â.

Cum recuno┼čti un metrosexual? Merg ├«n fiecare zi la sala de sport

Metrosexualii merg ├«n fiecare zi la sala de sport fiindc─â vor s─â scoat─â ├«n eviden┼ú─â mu┼čchii bine lucra┼úi ┼či corpul sculptat. Vor s─â fie remarca┼úi ┼či sunt deranja┼úi c├ónd nu sunt b─âga┼úi ├«n seam─â ┼či sunt capabili s─â fac─â orice ca s─â atrag─â privirile celor din jur. Consider─â c─â femeile ├«i privesc cu dorin┼úa de ai avea ├«n preajm─â iar b─ârba┼úii cu admira┼úie.

anamaria prodan laurentiu reghecampf jpg
printul nicolae romania crop jpg
printesa charlene png
dana rogoz (1) jpg
iulia parlea3 jpg
BeFunky collage (5) jpg
fruit 4416500 1920 jpg
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (5) jpg
Dr  George Diaconu 2 png
Chelnerita - servire restaurant FOTO 123 RF
Elena Udrea jpg
fruit 4416500 1920 jpg
Alina M╚őtcan (1) jpg