Cum să faci singur cele mai tari felicitări


    Ela Crăciun şi Alex  au realizat trei  tipuri de felicitări
Ela Crăciun şi Alex au realizat trei tipuri de felicitări

Cele mai impresionante cadouri de sărbători sunt cele pe care le realizezi chiar tu. Au o încărcătură sentimentală puternică şi sunt mult mai apreciate decât un cadou obişnuit cumpărat din comerţ. Ce poţi oferi? Încearcă o felicitare. Aceasta are şi va avea mereu un farmec aparte. Ela Crăciun, vedetă tv şi blogger de parenting, alături de fiul ei, Alex, fac o demonstraţie.

Procedeul e simplu şi poate fi realizat uşor chiar şi de copii. Ela şi fiul ei, Alex, au făcut 3 felicitări, iar filmuleţul a fost postat pe canalul de YouTube.

Felicitarea Moş Crăciun.

Avem nevoie de: carton alb, vopsea roşie şi crem, biluţe de vată albe şi roşii, ochişori din plastic gata cumpăraţi de la magazinele de bricolaj şi cariocă neagră. Îndoim cartonul pe jumătate, punem mâna pe el şi îi facem conturul, apoi decupăm cu grijă ambele jumătăţi. În partea de sus pictăm capul moşului într-o culoare cât mai apropiată de cea a pielii, apoi desenăm căciuliţa, ce se prelungeşte în jos pe degetul mare. Punem o bucăţică de vată pe post de păr şi două mai mici pentru barbă. Lipim o biluţă roşie pe post de nas, iar o altă biluţă de vată albă la căciulă, pe post de moţ. Lăsăm felicitarea la uscat şi mai târziu scriem pe ea mesajul pentru destinatar.

Felicitarea spiriduş

 Avem nevoie de: carton alb, vopsea verde, roz şi crem, biluţe de vată albe şi roşii, ochişori, creion, cariocă neagră. Decupăm, la fel, o formă de mânuţă pe cartonul îndoit, astfel încât să rezulte două mânuţe lipite. Colorăm cu o nuanţă cât mai apropiată de cea a pielii partea de jos şi degetul mare. Celelalte degete le colorăm cu verde şi punem o bucăţică de vată albă la baza lor. Lipim 3 biluţe albe în vârf, pentru a face o căciulă. Lipim ochişorii şi o bilă roşie pe post de nas. Desenăm gura şi îmbujorăm faţa spiriduşului cu puţin roşu.

Felicitarea ren

Avem nevoie de: carton maro, vopsea (roşu, verde, galben, alb şi albastru), biluţe de vată albă, ochişori, creion, cariocă neagră. Decupăm mai întâi forma dublă de mânuţă, apoi 4 forme de beculeţe, pe care le vom colora diferit. Le lipim pe degete, apoi desenăm un fir negru care să le unească. Punem ochişorii şi o bilă de vată roşie care va ilustra celebrul nas de Rudolf.

Alte decoraţiuni home-made

Oameni de zăpadă din şosete

Poţi folosi două şosete albe de lână, pe care le umpli cu vată şi le legi la capăt.

Pentru a forma capul omului de zăpadă, mai faci o legătură în partea de sus a şosetei,. Coşi câţiva nasturi, lipeşti trei biluţe colorate pe post de ochi şi nas, foloseşti bucăţi de material pe post de căciulă şi fular.

Lumânări cu scorţişoară

Ai nevoie de câteva lumânări albe sau aurii, batoane de scorţişoară, sfoară şi câteva elastice mici.

Pune elasticul în jurul lumânării, iar de el, de jur împrejur, prinde batoanele de scorţişoară. Leagă-le apoi cu sfoară.

Globuri parfumate din lămâi şi portocale

Ia câteva portocale şi lămâi verzi, taie-le în felii, pune-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi dă-le la cuptor, la uscat.

Apoi leagă-le cu o aţă şi pune-le în brad. Poţi crea în vază un aranjament din crenguţe de brad şi globuri din felii de citrice.

fata diavol jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
14 miki kpital si razvan constantinescu adrian pervoschi trenduri 2020 al patrulea jovsky studio 6 jpg jpeg
business 816491 1920 jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
bani mita lei FOTO Shutterstock
zbor Wizz Air întârziat pe Aeroportul Otopeni jpg
image
image
image
image
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg
catelul gino si pisica flossie jpg
shutterstock 641704987 jpg