Cum să grăbești coacerea unui avocado. Trucurile pe care puțini le știu: „Este foarte important să fii atentă la un mic detaliu”

Ultima actualizare:

Avocado se numără printre cele mai căutate fructe de pe piață. Însă, ce te faci atunci când cumperi unul necopt sau te pricopsești cu un fruct negru în interior? Andreea Raicu ne oferă câteva trucuri prin care să alegem un avocado bun și să îi grăbim procesul de coacere.

Avocado / Sursă foto: Shutterstock
Avocado / Sursă foto: Shutterstock

Cum îți dai seama când un avocado este copt

Nimeni nu își dorește să mănânce un avocado crud. Poate vrei să-ți prepari rapid o salată cu avocado sau pur și simplu vrei să servești fructul la micul dejun, însă ce faci dacă acesta este necopt? Ei bine, în acest sens, există câteva metode prin care să-i grăbești coacerea. Totuși, înainte să afli aceste trucuri, trebuie să știi cum îți dai seama când un avocado este copt.

„Dacă nu vrei să cumperi un avocado ready-to-eat, care este mai scump, înseamnă că trebuie să alegi un avocado mai tare, pe care să-l lași la copt. Poți să ai și norocul de a nimeri un fruct copt. Îți dai seama dacă îl apeși pe coajă și simți că are consistența untului.

Este foarte important, când cumperi fructul, să fii atentă la un mic detaliu care va face diferența: îndepărtează codița, iar dacă observi în interior o culoare verde-gălbuie, atunci fructul este bun și ai șanse ca el să se coacă frumos. Nu cumpăra un avocado dacă observi că este maroniu sub codiță”, se arată pe andreearaicu.ro.

Trucuri pentru a grăbi coacerea unui avocado

Una dintre metodele prin care grăbești coacerea unui avocado constă în învelirea fructului în ziar. După ce ați făcut acest lucru, fructul se păstrează câteva zile într-un loc întunecat. Important de menționat este faptul că trebuie verificat în fiecare zi, întrucât în sezonul cald, acesta se va coace mult mai repede. Potrivit sursei citate, va dura între 2 și 4 zile ca un avocado să devină moale și gustos.

A doua metodă este extrem de eficientă în coacerea rapidă a fructului. Tot ce trebuie să faci este să învelești avocado alături de o banană, în aceeași pagină de ziar. Fructele trebuie păstrate la temperatura camerei și verificate neapărat după o zi sau două. Banana este cea care eliberează o substanță care grăbește procesul de coacere al unui avocado, astfel că trucul este folosit deseori de cei care adoră să mănânce regulat alimentul care conține grăsimi naturale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
Odihnă, flori, somn jpg
albert einstein foto profimedia
pablo picasso si olga captura video jpg
pilot pixabay jpg
Louis Vuitton jpg
coriandru bun jpg
Plajă din Mamaia foto OPMCTA jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net