Cum să împachetezi un tricou

Ultima actualizare:

    Cum să împachetezi un tricou în doar câțiva pași simpliFoto: Captură Youtube
Cum să împachetezi un tricou în doar câțiva pași simpliFoto: Captură Youtube

Cum să împachetezi un tricou a reprezentat de cele mai multe ori o adevărată aventură. Te întrebi mereu de ce pe rafturile magazinelor arată impecabil, iar acasă îți trebuie minute bune să pui în ordine un tricou. Click! îți prezintă cele mai eficiente metode despre cum să împachetezi un tricou simplu și rapid.

Împachetarea și împăturirea hainelor nu reprezintă neapărat un aspect căruia oamenii îi acordă o mare importanță, în afara persoanelor extrem de ordonate și organizate. Totuși, dacă înveți să urmezi câțiva pași simpli, vei deprinde foarte ușor cum să împachetezi un tricou. Dacă vrei să ai un dulap ordonat și să economisești spațiu, fără a șifona toate lucrurile, trebuie să ții cont de mai mulți termeni.

Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a ști cum să împachetezi un tricou:

Pentru o organizare de succes este bine să te asiguri că materialul este foarte bine întins, iar denivelările de la suprafață sunt netezite perfect.

Pasul 1. Aproximează jumătatea tricoului și trasează o line imaginară transversal. Aceasta este cu certitudine prima metodă spre a învăța cum să împachetezi un tricou.

Pasul 2. Urmărind linia de mijloc a tricoului, măsoară 3 cm de la margine și prinde materialul cu degetele. Ai grijă să apuci și partea din spate, deoacece orice greșeală va duce la șifonarea acestuia.

Pasul 3. Cu mâna dreaptă, trasează o linie imaginară către umărul tricoului, formând un unghi de 90 de grade. Astfel, cu o minte ageră, îți poți imagina mai ușor cum să împachetezi un tricou.

Pasul 4. Ridică mâna dreaptă și mergi spre capătul tricoului, prin spatele mâinii stângi, astfel încât să unești umărul cu colțul aferent. Ridică ambele mâni și pliază tricoul peste mâneca rămasă liberă.

Cum să împachetezi un tricou în doar două secunde

Vă grăbiți să plecați în concediu și vreți să economisiți timp cu aranjatul bagajelor? Un filmuleț de pe Youtube vă arată, pas cu pas, cum să împachetezi un tricou rapid. Prin această tehnică incredibilă, clipul a strâns peste 9 milioane de vizualizări din partea internauților. Protagonistul nostru apucă tricoul din trei puncte imaginare, îl învărte puțin și gata asamblarea acestuia. Privește cu atenție și învață cum să împachetezi un tricou în timp record.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net