Curaj nebun! O femeie din Australia s-a luptat cu un rechin cu propriile sale mâini

simeon stalpnicul png
O femeie din Australia a prins un rechin cu propriile mainiFoto: captura video

O femeie din Australia a ajuns subiectul principal al știrilor din țara sa pentru curajul uimitor de care a dat dovadă într-un moment în care mulți ar face pe ei de frică. Melissa Hatheier și-a lăsat prietenii și familia fără cuvinte după ce a prins un pui de rechin cu propriile sale mâini.

Ieșită pentru a-și realiza exercițiile de înot pe care obișnuiește să le facă în fiecare dimineață, femeia s-a trezit cu o surpriză neașteptată în piscina sa din suburbia de pe coasta Cronulla, din Sydney.Prietenii Melissei au rămas stupefiați când au văzut aripa rechinului la suprafața apei în același timp în care femeia înota în piscină. În imaginea devenită virală pe rețelele de socializare se poate observa momentul în care femeia este avertizată cu disperare să iasă din piscină. Dar Melissa nu s-a lăsat impresionată de pericol și a decis să acționeze cum a crezut ea că e mai bine.

Australianca a prins rechinul cu propriile mâini, după care l-a luat și l-a aruncat în mare ca pe un biet pește. Femeia a avut norocul că rechinul cu care s-a confruntat era pui și nu unul matur, cu toate acestea pericolul de a fi mușcată de acesta nu era exclus. Prietenii australiencei au rămas uimiți de gestul femeii și au aplaudat-o pentru curajul de care a dat dovadă.Întrebată despre situația cu care s-a confruntat, Melissa Hatheier a declarat că nu a fost speriată de vietate și că a dorit să o ajute pe acesta să-și regăsească habitatul său natural. "Nu mi-a fost frică. M-am gândit că animalul era blocat în această piscină și că avea nevoie de ajutor. Sunt agent imobiliar. Munca mea constă în a ajuta oamenii să-și găsească locuința ideală. L-am ajutat să revină în habitatul său natural, în ocean", a povestit australianca.

cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
cub Roxana Vasniuc png
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
image png
Fane Văncică reținut de polițiști pe 27 septembrie 2022 FOTO Inquam / George Călin
Cappadocia
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg