Cutremur la Casa Regală a Spaniei! Cine a dezvăluit presupusa „aventură” a reginei Letizia cu fostul ei cumnat

Fostul rege al Spaniei, Juan Carlos, se află din nou în centrul atenției, fiind acuzat că ar fi răspândit zvonuri despre o presupusă "aventură" a reginei Letizia cu fostul său cumnat, scrie Daily Mail. Informațiile zguduitoare au fost aduse în atenție de omul de afaceri Jaime Del Burgo, care a dezvăluit o relație anterioară cu regina Letizia.

Cutremur la Casa Regală a Spaniei
Cutremur la Casa Regală a Spaniei

Dezvăluirile au venit într-un moment tensionat pentru familia regală spaniolă

Relația dintre Del Burgo și regina Letizia s-ar fi desfășurat înainte și după căsătoria acesteia cu regele Felipe al VI-lea. Dezvăluirile au venit într-un moment tensionat pentru familia regală spaniolă, afectând liniștea care a fost perturbată deja de scandaluri și controverse.

Del Burgo, căsătorit în trecut cu sora reginei, Telma Ortiz, a adus în discuție această relație într-o carte intitulată „Letizia and I”. Aceasta a declanșat o serie de controverse și a ridicat întrebări despre autenticitatea acestor afirmații.

Răzbunare subtilă?

În schimb, un jurnalist spaniol sugerează că susținătorii lui Juan Carlos, fostul rege, au orchestrat o "campanie" împotriva actualului rege, Felipe al VI-lea. Federico Jimenez Losantos, prezentator de radio, a acuzat că „Juan Carlos este cel care agită lucrurile”, sugerând o răzbunare subtilă.

Juan Carlos a abdicat în 2014, iar de atunci, a fost implicat în scandaluri de corupție care i-au afectat reputația. Actualmente, locuiește în Abu Dhabi și, potrivit surselor apropiate, pare să fie supărat că a fost alungat de familia sa, scrie Adevărul.

Val de întrebări și speculații

Scandalul amoros dezvăluit de Del Burgo, care susține o relație cu regina Letizia în timpul căsătoriei acesteia cu regele Felipe, a adus publicului o fotografie controversată. Într-un selfie publicat inițial pe Twitter, regina purta o pashmina neagră, pe care Del Burgo susține că i-a aparținut. Mai mult, el a pretins că regina i-a trimis fotografia cu un mesaj romantic.

Cu toate acestea, omul de afaceri a șters postarea ulterior, lăsând în urmă un val de întrebări și speculații în ceea ce privește veridicitatea acuzațiilor sale. Familia regală spaniolă se confruntă acum cu o perioadă de turbulențe, iar publicul așteaptă evoluții ulterioare în acest scandal neașteptat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bere istock jpg
image
image
image
image
image
image
vilnius profimedia jpg
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net