Cuvinte pe care femeile nu vor să le audă în pat

image
Sunt câteva cuvinte pe care femeile nu vor să le audă în pat şi din acest motiv bărbaţii ar trebui să se abţină să le spunăFoto: Click!

De cele mai multe ori, bărbaţii fac greşeala ca în timpul partidei de sex să spună anumite lucruri care nu întotdeauna sunt pe placul femeilor. Sunt acele cuvinte pe care femeile nu vor să le audă în pat şi care creează disconfort.

A avea o viaţa sexuală reuşită înseamnă să comunci ceea ce doreşti, să îndrăzneşti să spui ceea ce gândeşti, dar fără a-l deranja pe celălalt. Iar bărbatul ar trebui să fie atent nu doar la ce face în pat, ci şi la ce spune. Iată care sunt acele câteva cuvinte pe care femeile nu vor să le audă în pat.

Cuvinte pe care femeile nu vor să le audă în pat: Nu-mi place cum te mişti

Niciodată, bărbaţii nu ar trebui să facă greşeala să critice abilităţile sexuale ale femeilor, chiar dacă sunt nemulţumiţi. Aceste cuvinte pe care femeile nu vor să le audă în pat, nu fac decât să jignească. Ar fi indicat ca partenerii să discute, să-şi spună ce anume îşi doresc, nu să pună accent doar pe greşelile ei.

Cuvinte pe care femeile nu vor să le audă în pat: Te-ai îngrăşat puţin

Femeile sunt foarte vulnerabile la orice aluzie negativă cu privire la trupul lor. Aceste cuvinte pe care femeile nu vor să le audă în pat, le va afecta foarte serios încrederea în propria pesoană. Din acest motiv, bărbatul ar trebui să se abţină de la remarci de genul ”te-ai îngrăşat puţin”.

„Mă inhibi” sunt cuvinte pe care femeile nu vor să le audă în pat, niciodată din gura partenerului de viaţă. Bărbatul nu ar trebui să se simtă vinovat dacă nu poate să-şi aducă de fiecare dată partenera la orgasm. Cu atât mai mult că nu trebuie să fie obsedaţi de această situaţie şi să discute în timpul partidei de sex despre orgasm sau despre faptul că nu poate să aibă erecţie într-un anume moment. Neputinţa lui îl va determina să creadă că partenera este vinovată de ceea ce i se întâmplă.

Cuvinte pe care femeile nu vor să le audă în pat: Am treabă după

De cele mai multe ori se întâmplă ca bărbatul să-i spună partenerei de viaţă în timp ce fac sex că este ocupat, că nu are timp suficient pentru sex, ceea ce va tăia cheful femeii. Dacă se grăbeşte, el ar trebui să-i spună iubitei abia după ce se încheie partida de sex.Toate aceste cuvinte pe care femeile nu vor să le aude în pat în timpul sexului trebuie evitate pe cât posibil.

Cuvinte pe care femeile nu vor să le audă în pat: Fosta îmi făcea asta

Bărbaţii nu ar trebui să facă greşeala ca în timpul partidei de sex să discute despre fostele experienţe sexuale, orice referire la o fosta iubită intrând în categoria ”cuvinte pe care femeile nu vor să le audă în pat”. E greşit să crezi că toate femeile apreciază aceleaşi lucruri atunci când vine vorba de sex. Fiecare  are stilul ei de a se comporta în pat, are anumite poziţii sau mişcări preferate. În plus, discuţia despre fostele partere va stârni gelozia iubitei.

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
cove si sotia in turcia JPG
regina letizia (5) jpg
jojo vacanta culinara jpeg
carrie si boris johnson
image png
image
image
image
image
iphone usb c
image png
carrie si boris johnson
regina letizia (5) jpg
colaj editare foto 2 jpg
florin citu 1 840x500 jpeg