De 25 de ani, se hrăneşte doar cu copaci

Ultima actualizare:

    Îi plac la nebunie frunzele de banyan  şi de fag indianFoto: photoland/caters
Îi plac la nebunie frunzele de banyan şi de fag indianFoto: photoland/caters

Moare dacă nu mănâncă frunze şi rămurele! Mehmood Butt a început să mănânce copaci din cauza sărăciei, după care a devenit dependent de consumul de lemn. Nu-i mai place mâncarea normală.

De 25 de ani, Mehmood Butt (50 de ani), din Gujranwala, un district al provinciei Punjab, nu se hrăneşte decât cu frunze, rămurele şi scoarţă de copac. Pakistanezul a devenit deja dependent de hrana “eco”, spre disperarea măgarului său care trebuie să-l plimbe de la arbore la arbore. Mulţi oameni îi aduc mâncare normală, din milă, însă el îi refuză politicos, spunând că preferă crengile şi frunzişul. Mehmood a început să consume lemn fiindcă era sărac lipit. S-a gândit că e mai bine să mănânce frunze şi rămurele decât să cerşească pe stradă.


    Toată ziua e cu ochii după crengiFoto: photoland/caters
Toată ziua e cu ochii după crengiFoto: photoland/caters

“Provin dintr-o familie extrem de săracă. Era foarte greu pentru mine să fac rost de alimente. De aceea am început să mănânc lemn”, a povestit pakistanezul. Mai târziu, bărbatul şi-a găsit serviciu şi acum poate să-şi permită achiziţionarea de alte alimente. Însă preferă să se hrănească la fel ca înainte. “Consumul de lemn şi de frunze a devenit deja un obicei pentru mine”, spune Butt. El câştigă circa 670 de rupii pakistaneze (în jur de 27 de lei) pe zi transportând diverse lucruri dintr-un loc în altul cu măgarul şi căruţa sa. După ce termină treaba, îşi foloseşte animalul să-l ducă de la copac la copac ca să înfulece frunze şi crenguţe proaspete.


    Se duce cu  măgarul  după hranăFoto: photoland/caters
Se duce cu măgarul după hranăFoto: photoland/caters

Toţi oamenii din zonă îl cunosc şi se crucesc când îl văd că iese la “păscut” de frunziş. Ei sunt şocaţi de faptul că bărbatul nu s-a îmbolnăvit niciodată în viaţa lui, deşi mănâncă doar copaci. Nu are nimic la stomac sau altă boală. Nu a fost niciodată la vreun doctor sau la spital. Copacii lui preferaţi sunt banyanul şi fagul indian.

image
image
image
image
image
image
prognoza meteo 7 ianuarie 2022 ninsori jpg
sare bucatarie jpg
bani jpeg
image png
Frica de zbor jpg
image png
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
kurt malpass facebook jpg