De ce culori să te ferești în 2022! Pot aduce ghinion dacă le ai în locuință

Ultima actualizare:

Culorile ne reprezintă, fie că alegem să le acordăm o importanță aparte sau nu. Și dacă aveți pe listă, spre exemplu, mai multe culori preferate în jurul cărora alegeți să vă creați garderoba, cu siguranță există și câteva nuanțe pentru care nu ați opta niciodată, din varii motive: considerați că nu vi se potrivesc sau pur și simplu nu vă face plăcere să le priviți. Ei bine, specialiștii susțin că ar trebui să acordăm o atenție cel puțin la fel de mare și culorilor care ne alcătuiesc căminul.

De ce culori să te ferești în 2020 Foto: Pixabay
De ce culori să te ferești în 2020 Foto: Pixabay

Așadar, dacă ați cochetat vreodată cu Feng-Shui-ul, iată ce culori spun specialiștii că ar trebui să evitați atunci când vine vorba de casa dumneavoastră, în special odată cu intrarea în noul an.

Culorile au fost dintotdeauna asociate cu stări sau sentimente, acestea putând să ne transmită din energia lor. Astfel, în funcție de nuanța aleasă, putem avea și noroc sau ghinion.

Ce culori trebuie evitate atunci când vine vorba de căminul tău

Conform specialiștilor, culorile pe care trebuie să le evităm în noul an sunt: albastru și negru, așa că trebuie să avem grijă cât de mult le folosim atunci când vine vorba de spațiul în care ne petrecem cel mai mult timp: acasă.

Prima provoacă un dezechilibru în mediu și atrage energii negative pentru că este legată în special de suferință. A doua poate genera un mediu ostil și atrage ușor vibrații deloc benefice, putând să ofere senzații de disconfort.

La polul opus se află culorile: roșu, verde și galben. Pentru a-ți crește șansele în sectorul financiar, spre exemplu, poți opta pentru acestea. De asemenea, trebuie să știi că sănătatea și norocul sunt influențate de culorile pe care le folosim în living sau în camera în care dormim.

Pentru a crește șansele la reușită pe cât mai multe planuri, specialiștii în Feng Shui recomandă utilizarea unor culori care semnifică toate cele cinci elemente: foc – faimă, apă – succes în carieră, lemn – bani, metal – mentori, pământ – dragoste, relații.

Care este culoarea anului 2022

Culoarea anului a fost aleasă de compania Pantone și este botezată Very Pery, reprezentând un albastru brebenoc sau saschiu. Compania stabilește standardele coloristice și transmite că această nunanță unește „constanța” albastrului tradițional cu „energia și emoția” date de roșu. Așadar, albastrul clasic, care este asociat cu mai multe emoții negative, s-a îmbinat cu roșul- emoții pozitive- pentru o nuanță pe care să o puteți folosi fără probleme în 2022.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
geto daci jpg
semnare jpg
jais flight shutterstock jpg
Biserica Greaca Braila  jpg
harold terens afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net