De ce e bine să facem sex?

3 februarie 2015
article img
De ce e bine să facem sex? Nimic mai simplu: cu cât facem sex mai des, cu atât vom fi mai fericiţifoto: Click!

Sexul este nu doar un mod plăcut de a petrece timpul cu partenerul, dar este şi o activitate care aduce corpului o mulţime de beneficii. O partidă de sex satisfăcătoare ne face mai fericiţi decât orice altă experienţă. Iată mai jos câteva motive care vă vor determina să intelegeţi „De ce e bine să facem sex?”.

  • Sexul arde calorii. Sexul este cel mai plăcut mod de a arde caloriile, mai ales dacă aţi avut parte înainte de o cină copioasă. Aşa că, nu mai fiţi stresate în momentul în care exageraţi puţin cu mâncarea, e nevoie doar de o partidă de sex cu partenerul, iar caloriile acumulate vor dispărea ca printr-o minune. Asta dacă nu stați culcate pe spate și așteptați ca iubiții voștri să facă totul.

De ce e bine să facem sex? Scăpăm de problemele de sănătate

  • Înlătură durerile de cap. De ce e bine să facem sex? Iată încă un motiv solid. Chiar este recomandat să facem sex când avem dureri uşoare de cap. Sexul înlătură durerile de cap, deoarece conduce la detensionarea vaselor de sânge de la nivelul creierului. În plus, atunci când trăiește cele mai intense plăceri cu partenerul de viață, uiți de toate grijile, darămite de o durere de cap.
  • Vindecă depresile uşoare. În timp ce facem sex se elimină endorfine în sânge. Acest lucru ne dă o stare euforică, un sentiment de siguranţă şi de linişte. La fel ca și în cazul durerilor de cap, sexul te ajută să uiți, măcar pe moment, de probleme. Practicat cât mai des, poate fi cu adevărat un tratament ce va da rezultate deosebite.

De ce e bine să facem sex? Vom arăta mai bine

  • Sexul ne face fericiţi. Iată încă un răspuns la întrebarea „De ce e bine să facem sex?”. Sexul este pe primul loc în clasamentul activităţilor care îi face fericiţi pe oameni. Când facem sex, avem posibilitatea să ne exprimăm dragostea faţă de partener. După o partidă de amor, o femeie se va simți mai frumoasă, dorită, îndrăgostită, apreciată și lista poate continua. La fel și un bărbat, după ce a făcut amor va fi mult mai încrezător în forțele proprii și în farmecul personal.
  • Ne tonifică corpul. Când facem sex, avem posibilitatea să tonifiem aproximativ orice muşchi din corp. Neapărat cu condiția să nu stăm ca păpușile, într-o singură poziție. Este indicat să experimentăm cât mai multe poziții sexuale și să nu ne limităm întotdeauna să facem amor în dormitor. În plus, o partidă de sex poate fi mult mai distractivă, decât să mergem la o sală de sport.