De ce femeile suferă la filme romantice? 4 motive


    De ce femeile suferă la filme romantice? Asociază scene cu momente din viața realăfoto: 123RF
De ce femeile suferă la filme romantice? Asociază scene cu momente din viața realăfoto: 123RF

Femeile sunt mai sensibile și suferă sau plâng adesea când se confruntă cu situații dificile, când sunt nefericite în relația de cuplu sau când se uită la pelicule romantice. De ce femeile suferă la filme romantice? Sunt sensibilizate de poveștile de dragoste.

Indiferent că sunteți deprimate, fericite sau îndrăgostite, merită să vizionați un film cu o poveste de dragoste reală. De ce femeile suferă la filme romantice? Vor să trăiască și în viața de toate zilele aceleași momente.

De ce femeile suferă la filme romantice: 1. Sunt mai sensibile

Cele mai multe femei plâng în hohote la filmele romantice fie că recunosc sau nu. Explicația acestui fapt este una cât se poate de simplă, sunt mult mai sensibile decât bărbații. Unele dintre ele chiar se pregătesc dinainte de a vedea filmul. Își iau șervețele lângă ele sau cel puțin, sunt conștiente de faptul că o să înceapă să plângă. A plânge sau a fi sensibil nu este nimic rușinos, ba din contră, sunt trăiri cât se poate de normale și adesea foarte utile.

De ce femeile suferă la filme romantice: 2. Asociază scene cu momente din viața reală

De foarte multe ori, peliculele romantice sunt inspirate din viața reală. De ce femeile suferă la filme romantice? Fiindcă multe dintre ele au trăit sau trăiesc la rândul lor povești de dragoste asemănătoare cu cele din filme, iar acest lucru le emoționează foarte tare.

De ce femeile suferă la filme romantice: 3. Visează la o dragoste ca-n filme

Nu cred că există femeie care să nu-și dorească sau să nu viseze să trăiască măcar o dată în viață o dragoste ca în filme. De ce femeile suferă la filme romantice? Sunt atât de copleșite de ceea ce simt și ce văd, încât sunt convinse că într-o zi își vor găsi sufletul pereche și vor trăi fericite ca în în filme. Însă multe dintre ele cred că momentele de romantism pe care le văd în filme sunt aproape imposibil de trăit în viața reală și din acest motiv suferă foarte tare când se uită la acest gen de peliculă.

De ce femeile suferă la filme romantice: 4. Nu sunt fericite lângă partener

Orice femeie își dorește să trăiască o dragoste fără sfârșit. Însă, din păcate, o dragoste fără sfârșit este posibilă de cele mai multe ori doar în filme. De ce femeile suferă la filme romantice? Nu mai sunt fericite lângă partenerul de viață, iar scenele de dragoste din film le impresionează.

horoscop jpg
cub andrele png
cub camelia șucu (1) png
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
celine dion jpeg
cub lensa animat gif
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png