De ce nu este indicat să-ţi expui viaţa personală pe reţelele sociale

image
Este bine să eviţi pe cât posibil să-ţi expui viaţa personală tuturor celor cu care eşti prieten pe FacebookFoto: pixabay.com

Facebook-ul creează false iluzii asupra relaţiilor şi alimentează aparenţele şi nu esenţa. De cele mai multe ori, relaţiile care par perfecte în fotografiile expuse pe reţeaua sociale nu sunt deloc aşa în realitate. Din acest motiv, nu este bine să compari relaţia ta cu a altor cupluri, mai ales când vine vorba de Facebook.

Din păcate, din ce în ce mai multe persoane au ajuns să-şi trăiască viaţa pe Facebook, să mânânce într-un loc special doar ca să dea check-in, să plece cu iubitul/iubita în vacanţă doar ca să arate prietenilor de pe reţeaua de socializare pe unde se plimbă, iar acest comportament nu este normal. Dacă eşti fericit cu ceva, nu simţi nevoia să epatezi. Atunci când arăţi prea mult, înseamnă că ceva lipseşte. Mai bine te gândeşti la asta înainte să invidiezi alte relaţii pe Facebook.

Relaţiile pe Facebook, de cele mai multe ori, nu sunt ceea ce par. Este bine să eviţi pe cât posibil să-ţi expui viaţa personală tuturor celor cu care eşti prieten pe Facebook. O dragoste adevărată trebuie trăită în viaţa reală, fără check-in-uri, fără statusuri, fără comentarii, doar cu sentimente reale şi cu bucuria că ai lângă tine persoana potrivită.

silviu silvius prigoana jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
Lucile Randon
tonciu prodan reghe jpeg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
soție george simion jpeg