De ce nu trebuie să compari relaţia ta cu a altor cupluri de pe Facebook

7 martie 2021
article img
Nu este bine în general să compari relaţia ta cu altor cupluri, şi mai ales când vine vorba de FacebookFoto: pixabay.com

În cele mai multe situaţii, relaţiile care par perfecte din fotografii, în realitate nu sunt deloc aşa. Facebook-ul creează false iluzii şi alimentează aparenţele şi nu esenţa. Fiecare relaţie este unică. Aşa că din start, nu este bine în general să compari relaţia ta cu a altor cupluri, şi mai ales când vine vorba de Facebook.

Din păcate, anumite persoane au ajuns să-şi trăiască viaţa pe Facebook, să mânânce într-un loc special doar ca să dea check-in, să plece cu iubitul/iubita în vacanţă doar ca să arate prietenilor de pe reţeaua de socializare pe unde se plimbă, iar acest comportament nu este normal. Dacă eşti fericit cu ceva, nu simţi nevoia să epatezi. Atunci când arăţi prea mult, înseamnă că ceva lipseşte. Mai bine te gândeşti la asta înainte să invidiezi alte relaţii pe Facebook.

Relaţiile pe Facebook de cele mai multe ori, nu sunt ceea ce par. Este bine să eviţi pe cât posibil să-ţi expui viaţa intimă tuturor celor cu care eşti peieten pe Facebook. O dragoste adevărată trebuie trăită în viaţa reală, fără check-in-uri, fără statusuri, fără comentarii, doar cu sentimente reale şi cu bucuria că ai lângă tine persoana potrivită.