De ce s-a întors Liviu Negoiță în politică

Într-un interviu incendiar pentru podcastul "Extremista de Centru", găzduit de Adriana Săftoiu, Liviu Negoiță, candidat la primăria sectorului 1, a vorbit despre aspecte sensibile din cariera și viața sa personală.

Chipul lui Liviu Negoiţă e oriunde  în sectorul 3  Trei etaje din  magazinul Titan sunt acoperite  cu faţa lui zâmbitoare  Panoul  a costat circa 1 000 de euro jpeg

De la întrebări directe despre retragerea sa din politică până la detalii privind motivele revenirii în arenă și informații despre averea sa, Negoiță nu a ezitat să abordeze subiecte delicate.

Negoiță a explicat că, atunci când a decis să revină în politică, s-a întâlnit inițial cu colegii săi din PNL sectorul 3, dar a constatat că "ușile sunt închise". Situația nu s-a schimbat nici la sectorul 2: "am stat acolo un timp și, văzând că nimeni din PNL nu vrea să colaboreze cu mine, să mă întrebe ceva despre administrație, despre București, am plecat!"

Politicianul a mai spus că PNL de ani de zile nu a reușit să-și aleagă candidații pentru funcția de primar general al capitalei și, în plus, a făcut "hora bucuriei" cu persoane care nu au avut realizări semnificative.
Citește mai mult pe canal33.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net