Destinaţia zilei: 3 atracţii în Thassos

Ultima actualizare:

Ce poate fi mai romantic decat o plimbare cu barca, cu opriri în golfuri retrase, în care poţi înota sau te poţi relaxa la soare pe plajele pustii, departe de forfota turiştilor. Sau poţi sta pur şi simplu pe punte, la soare sau sub umbreluță, şi să admiri peisajul, pescăruşii care planează de-a lungul bărcii să te salute sau delfinii jucăuşi care dau târcoale bărcii. Ofertele de plimbare cu barca sunt variate, poţi alege un tur al insulei, poti merge cu grupuri de turişti sau poţi închiria una doar pentru tine şi jumătatea ta. Limenas, capitala insulei, are un port mare, de unde poţi închiria exact ce-ţi doreşti, dar şi în celelalte staţiuni de pe insulă poţi face acest lucru.

Thassos se mândreşte cu una dintre cele mai limpezi şi mai curate ape din Marea Egee şi probabil chiar din Mediterana. Să explorezi apele de cristal este interesant, poţi vedea cu ochii tăi imagini pe care le-ai admirat în documentarele de pe Discovery! Nu ai nevoie decât de puţin curaj, o mască şi o butelie de oxigen. Există şcoli de scufundări, cu instructori autorizaţi la nivel internaţional. Grupurile de cursanţi sunt mici, tocmai pentru ca instructorii să se poată ocupa pe îndelete de fiecare. Şcoli de scufundări sunt pe toată insula: Limenas, Skala Prinos, Pefkari şi Potos.

Amatorii de aventură au la dispoziţie drumuri de munte, cu denivelări. Este o experienţă diferită de o plimbare pe jos sau cu bicicleta, e palpitantă şi-ţi pune la încercare talentele de şofer. Există centre de unde poţi închiria jeep-uri 4x4 şi vehicule de teren, pentru că nu-ţi recomand să faci astfel de trasee cu maşina personală! Înscrie-te într-oun tur al insulei organizat - Thassian Jeep Safari. Spectaculos şi sigur, este un fel de caravană, cu un ghid local care cunoaşte fiecare potecă şi locurile cele mai bune şi mai sigure. Expediţia se încheie cu un barbeque delicios, în mijlocul naturii.

Nu ai mai calatorit niciodata cu noi? Cumpara un sejur pentru unitatile de cazare marcate pe site si beneficiezi de cazare gratis pentru tot sejurul!

Oferta partenerului CLick! pentru sejur ThassosAparthotel Susie 2* - de la 75 Euro/pers., transport cu autocar, 6 nopți cazare cu mic dejun, însoțitor de grup. Europa Travel, www.europatravel.ro tel. 021 9407

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
Afine FOTO Shutterstock
tilos jpg
Înghețată  Foto Pixabay jpg
Gouming Martens foto unilad jpg
Asprete, pentru prima dată fotografiat noaptea 01 Foto Alex Găvan jpg
Navă Evangelia Costinesti în 2020 FOTO Shutterstock
fetita sua jpeg
De ce sa nu mananci paine de la inceputul mesei  Sursa foto Pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net