Destinaţia zilei: Ce să faci vara asta în Malta

Ultima actualizare:

Mergi la plajă!Maltezii nu au plaje întinse de nisip, ci doar câteva mici golfuri cu nisip roșiatic sau auriu. Apa în diferite nuanțe de albastru este, însă, numai bună pentru bălăcit. Cele mai multe plaje cu nisip se găsesc în partea de nord a insulei. Favoritele noastre sunt Golden Bay, Ghajn Tuffieha Bay, Mellieha Bay și Paradise Bay. În Gozo, Ramla Bay este renumită pentru nisipul roșiatic, în timp ce San Blas Bay este o versiune mai mică, situată un pic mai departe de aceasta. Plajele stâncoase din Malta sunt ideale pentru snorkeling. Vezi Ghar Lapsi, un golf pitoresc în sudul insulei. Indiferent unde stai la plajă, trebuie să știi că este total interzis să faci plajă topless sau să mergi în costum de baie pe străzile orașului.

Practică sporturi nautice!Fiind vorba despre o țară insulară, evident că în Malta sporturile acvatice se află printre activitățile principale în timpul concediului de vară. Unul dintre cele mai frumoase locuri ale arhipelagului, Laguna Albastră din Comino, este un paradis pentru scufundători, datorită apei cristaline, de culoare turcoaz, și a bancurilor de pești de aici. Dacă închiriezi o barcă, te poți plimba în jurul golfurilor și poți face snorkeling. În afară de flora și fauna marină, vei observa și epavele unor vase demult scufundate și poți explora peșterile de sub apă. În Malta, vara, există condiții ideale și pentru practicarea schiului nautic.

Relaxează-te în Upper Barrakka!Găsești aici vegetație luxuriantă, care te scapă de căldura amiezii, și multe monumente fascinante și opere de artă foarte frumoase, care oferă grădinilor un aspect artistic deosebit. Vei fi captivat de priveliștea minunată asupra portului din Valletta, peisajul spectaculos fiind cu adevărat impresionant.

Bucură-te de viața de noapte!Distracția este maximă în regiunea Paceville, unde se află cele mai multe discoteci și chiar un cazinou, pe Dragonara Point. Aici vei găsi și cele mai multe baruri și cluburi în aer liber, însă dacă ești amator de distracție, poți să te îndrepți și către Bugibba și Mellieha. Pe faleza Silemei poți face plimbări lungi sau poți lua cina la unele dintre cele mai cochete restaurante din Valletta. În golful Spinola Bay, în fiecare seară sunt petreceri pe unul dintre vasele acostate aici, iar muzica se aude până pe faleză.

Oferta partenerului Click pentru sejur Malta

Hotel Bella Vista 4* (confort 3*) - de la 323 Euro/pers. (pentru plecarile din 01.08; 15.08, 22.08; 29.08), transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu demipensiune, asistență turistică. Malta Travel, www.malta.ro si www.excursiimalta.ro tel. 021/318.59.93

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net