Destinaţia zilei: Frumuseţile vieţii marine din Mallorca

Ultima actualizare:

O escapadă la Marineland este o ocazie minunată de petrecere a timpului cu familia, o evadare departe de zgomotul şi aglomeraţia staţiunilor şi plajelor pline de turişti. Poţi urmări spectacolul oferit de delfini şi leii de mare, papagali, pinguini, pisici de mare şi alte vietăţi. Poţi chiar admira o demonstraţie a unui culegător de perle polinezian, care stă sub apă câteva minute, fără mască sau butelie de oxigen.Exista şi o plajă privată, cu acces direct de la Marineland, pe care să lenevești în pauza dintre spectacole; ai la dispoziţie o cafenea care oferă şi gustări, dar cel mai bine este să pregăteşti un coşuleţ de picnic cu diverse bunătăţi, pentru că preţurile sunt destul de piperate.

Spectacolele cu lei de mare si delfini sunt senzaţionale, se poate vedea că există o legătură strânsă între antrenori şi animale. După spectacol, turiştii pot face fotografii cu delfinii care sar şi îi sărută pe obraz! Şi punctul de atracţie, care-i încântă și pe copii şi pe adulţi, este creşa, unde vei vedea pui de lei de mare (dacă ai norocul să fie un nou-născut în perioada în care eşti în vacanţă).

În acvariul imens de la Marineland admiră fascinanta lume a vieţii subacvatice: diverse specii, unele - creaturi periculoase precum scorpionul veninos, corali care arată ca plantele şi formează faimoasele bariere, celebrul peşte-clown, care trăieşte în simbioză cu anemona de mare. Aici vieţuiesc aproximativ 470 de specii de batoidee, unele bine cunoscute în întreaga lume, cum ar fi pisica de mare sau dracul de mare.

Casa Tropicală te introduce in lumea misterioasă a păsărilor exotice şi a reptilelor din pădurile tropicale. Şerpi enormi, iguane enigmatice, broaşte, peşti piranha... toate aceste vietăţi împart casa cu o specie foarte interesantă: maimuţa cu faţa albă, o primată din jungla braziliană. Ele sunt vedetele care atrag atenţia tuturor vizitatorilor "casei". Casa Tropicală preia și animalele exotice abandonate de proprietari. Ţineţi minte că un animal exotic nu este un animal de companie, are nevoie de îngrijiri speciale, multă responsabilitate şi cunoştinţe speciale de zoologie.

Pont: Fă rezervarea la bilete online, este mai ieftin cu 10% şi ai afişate orele de spectacol. Sau poţi lua o hartă din aeroport (sunt gratuite), au cupoane de reduceri.

Oferta partenerului Click pentru sejur MallorcaHotel HSM Don Juan 3* - de la 495 Euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu demipensiune, asistență turistică. Christian Tour, www.christiantour.ro tel. 021 211 11 39

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
Afine FOTO Shutterstock
tilos jpg
Înghețată  Foto Pixabay jpg
Gouming Martens foto unilad jpg
Asprete, pentru prima dată fotografiat noaptea 01 Foto Alex Găvan jpg
Navă Evangelia Costinesti în 2020 FOTO Shutterstock
fetita sua jpeg
De ce sa nu mananci paine de la inceputul mesei  Sursa foto Pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net