Destinaţia zilei: Paradise Beach, cea mai frumoasă plajă din Thassos

Ultima actualizare:

Plajele exotice, golfulețele ascunse de privirile turiștilor, pădurile de pin și satele cocoțate pe versanții munților „conviețuiesc" în deplină armonie cu stațiunile cu aer cosmopolit, restaurantele, cluburile și agitația din sezonul estival. Insula este renumită pentru plajele superbe și pentru apa incredibil de limpede, de culoarea smaraldului.

Dintre toate plajele, Paradise Beach este considerată cea mai frumoasă. Situată între Aliki și Kinira, Paradise Beach are nisip foarte fin și intrarea în apa lină; trebuie să mergi câțiva zeci de metri că să poți înota în voie. În golful natural se formează valuri spectaculoase, spre deliciul copiiilor și al al surferilor. Plaja este cumva împărțită în două, fără o delimitare strictă. Partea centrală, cea mai mare, cu beach bar și umbreluțe, este o plajă obișnuită, iar partea dinspre Kinira, mai stâncoasă, este una dintre puținele plaje unde se poate face nudism. Accesul din șosea este destul de dificil pentru că trebuie să cobori cu mașina pe un fost drum forestier destul de abrupt, cu serpentine.

Pentru o cină romantică și nu numai Nu departe de Paradise Beach, în Skala Potamia, sunt câteva taverne ale căror bucate savuroase trebuie neapărat testate. La Captains Fish Taverna, plasată strategic pe malul mării, găsești preparate din pește proaspăt și fructe de mare, dar și un miel la tigaie extraordinar de gustos! Pentru o cină romantică, alege Akrogialia, o tavernă tipică, desprinsă parcă de pe cărțile poștale. Aici poți mânca preparate tradiționale, într-o atmosferă foarte plăcută și prietenoasă. La Magic Coast Taverna se prepară cele mai bune grătare, iar mielul și vinul roșu, de casă, sunt senzaționale.

Oferta partenerului Click! pentru sejur ThasosHotel Olympion 2* - de la 119 EURO + 329 RON/pers., transport cu autocarul, transferuri, 6 nopți cazare cu mic dejun, însoțitor de grup, vizită la Kavala. Europa Travel, www.europatravel.ro tel. 021.9407

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Jackson si Jennifer Batten FOTO Getty Images (2) jpg
image
image
image
image
image
image
albania jpeg
Ciubar Voda jpg
Captură de ecran din 2024 06 30 la 11 03 41 png
Oraşul Bălan   panoramio jpg
Ce este dezvoltarea personala 1536x864 jpg
dacia 1300 jpg
IMG 20240627 113558 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net