Dieta bazată pe sex

pozitia soldatul 0 jpeg
Dieta pe bază de sex te ajută să slăbești foto: 123RF

Dieta este, cu siguranță, unul dintre cele mai rostite cuvinte de către femei. De exemplu, marile vedete vorbesc despre dieta bazată pe sex de foarte mult timp. Rezultatele nu întârzie să apără și declară că este cel mai plăcut mod de a slăbi.

Actrița Kim Cattrall, care a jucat în filmul „Sex and the City” („Totul despre sex”, n.r.), spune că dieta bazată pe sex este una dintre metodele pe care le-a folosit pentru a slăbi. Pe lângă activitatea sexuală intensă pe care a avut-o, ea a făcut și exerciții Pilates, pentru a avea corp perfect.

„O jumătate de oră de relaţii sexuale ajută la arderea a 150-250 de calorii şi poate ajunge chiar la 350 de calorii, în funcţie de cât de activă este persoana”, spune Kerry McCloskey, autoarea cărţii „Dieta bazată pe sex”.

Vedeta americană Kim Kardashian a declarat că slăbește văzând cu ochii după ce petrece mult timp cu iubitul în dormitor. „Dieta bazată pe sex a făcut-o pe Kim Kardashian să slăbească 3 kg intr-o săptămână”, a mărturisit o sursă, pentru Daily Mail.

Dieta bazată pe sex: Avantaje

  • Arde foarte multe calorii. Dieta bazată pe sex este benefică atunci când vreți să slăbiți, fiindcă arde foarte multe calorii. Trebuie să puneți în practică pozițiile sexuale în care stați în picioare, deoarece sunt cele mai epuizante și, în acest fel, scăpați mult mai repede de kilogramele nedorite.
  • Ne menține în formă. Dieta pe bază de sex lucrează musculatura și tonifică organismul. Potrivit specialiștilor, o partidă de sex arde minimum 85 de calorii și este un bun antrenament pentru mușchii abdominali, fesieri și nu numai.
  • Ne face fericiți. Este adevărat că sexul ne dă o stare de bine, ne face mai fericiți, mai sănătoși și ne ajută să slăbim. În timpul partidelor de sex, se elimină tot felul de hormoni (dopamina şi serotonina, n.r.) care sunt responsabil cu starea de euforie.

Dieta bazată pe sex: Dezavantaje

  • Nu întotdeauna există un partener dispus să facă sex foarte des. Din ce în ce mai multe femei recurg la dieta bazată pe sex pentru a slăbi. Însă, marele dezavantaj al acestui regim este lipsa unor parteneri care să facă față zilnic volumului de sex. Din acest motiv, unele reprezentante ale sexului frumos apelează la serviciile unor bărbați gigolo, pentru a-și duce la capăt dietele.
  • Îți dă organismul peste cap. Dieta bazată pe sex poate crea probleme organismului și în special celor care nu au o viață sexuală regulată. În timpul unei partide de sex, sângele se pune în mișcare și determină inima să funcționeze mai alert.
  • Te obosește. Sexul făcut de câteva ori pe zi îți poate epuiza organismul. Cu cât dormi mai puțin și nu te odihnești calitativ, corpul poate să cedeze la un moment dat.
anamaria prodan3 png
1 meghan kate jpg jpeg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
goia voltaj jpg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
IMG 0810 jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg