Dintr-o greșeală a funcționarilor, un câine a fost la un pas să primească ajutor de șomaj

Ultima actualizare:

    Ryder urma să primească 360 de dolari pe săptămânăcaptură Youtube
Ryder urma să primească 360 de dolari pe săptămânăcaptură Youtube

Un simpatic ciobănesc german ar fi putut intra în istorie ca primul câine care a primit ajutor de şomaj. Ryder ar fi fost mai “bogat” cu 360 de dolari pe săptămână.

Încurcătura s-a produs la un birou de şomaj din Michigan, SUA, scrie Washington Post. Acolo lui Ryder i s-a aprobat ajutor de şomaj.

Stăpânul său, Michael Haddock, a declarat că a primit o notificare din partea Unemployment Insurance Agency (UIA) din Michigan în care era menţionat faptul că “Michael Ryder” va primi 360 de dolari pe săptămână. Doar că singurul Ryder care locuia la adresa menţionată pe plic era câinele lui.

“Nu sunt sigur ce va face el cu banii, dar ar trebui să fie interesant. Ştiam că e inteligent, însă de data aceasta a reuşit să mă surprindă”, a spus ironic stăpânul său, potrivit sursei citate mai sus.

“Pe mine mă cheamă Michael, pe câine Ryder, iar ajutorul de şomaj era pentru Michael Ryder. A fost amuzant, am tras o porţie zdravănă de râs”, a mai spus Haddock.

Din păcate pentru Ryder, el nu va avea ocazia să încaseze banii şi asta pentru că agenţia a aflat de această încurcătură.

Chris DeWitt, purtător de cuvânt în cadrul Talent Investment Agency, o divizie a UIA, a declarat pentru Detroit Free Press că presupusa încurcătură ar putea fi un exemplu de fraudă. ″Este important de notat că nu a fost achitat niciun ban″, a spus bărbatul. “Infractorii intră în posesia informaţiilor personale ale oamenilor, precum numele, adresa şi numerele de asigurare socială şi depun o cerere de asigurare falsă. Aceasta este o infracţiune″, a conchis el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cornel dinu
image
image
image
image
image
image
cetate ardud
aer conditionat jpg
Bihor 1 (1) jpg
anneliese michel captura video jpg
roaba record jpg
rachel evans barbie (3) jpg
carte pexels jpg
tezaur bnr jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net