Doar apeşi pe un buton şi ai acasă soţ beton


  Robotul Henry poate să vorbească cu accent italienesc, dacă vrei
Robotul Henry poate să vorbească cu accent italienesc, dacă vrei

Doamnelor, pregătiţi-vă: bărbatul perfect a fost pus în vânzare! Nu dă cu aspiratorul, nu duce copiii la şcoală şi nu găteşte, dar în rest le face pe toate. Şi pentru numai 15.000 de dolari, orice gospodină poate avea parte de oricâte seri romantice doreşte.

Are 1,82 m înălţime, abdomen sculptat şi muşchi de fotomodel şi nu spune niciodată „nu” când îi ceri să îţi îndeplinească orice fantezie sexuală. Compania americană Realbotix, cu sediul în San Diego, California, a lansat cu succes modelul „Henry” pe piaţa jucăriilor sexuale. Chiar dacă 95% din păpuşile sexuale sunt „femei”, din ce în ce mai multe doamne doresc să îşi achiziţioneze un amant perfect. 


  Creatorul jucăriei, Matt McMullen, cu una dintre păpuşi
Creatorul jucăriei, Matt McMullen, cu una dintre păpuşi

Directorul companiei, Matt McMullen, 48 de ani, tată a cinci copii, a fost cel care a lansat oficial robo-amantul: „Femeile simt la fel ca bărbaţii singurătatea. Oamenii cumpără roboţii sexuali pentru a le ţine de urât. Într-o lume dominată de computere, un robot dotat cu Inteligenţă Artificială este mai bun decât un psiholog”.

Henry se conectează prin Bluetooth la telefonul inteligent sau la tabletă şi învaţă de la utilizatoarea lui replici, poezii, melodii romantice şi chiar secvenţe din filme. În funcţie de solicitarea clientelor, robotul poate vorbi cu accent britanic, francez, italian şi chiar mexican. Penisul din silicon poate fi realizat la comandă şi poate fi înlocuit în funcţie de necesităţi.

Pentru moment, Realbotix nu a creat un penis bionic. Însă, dacă utilizatoarea doreşte ca păpuşa ei să „arate normal atunci când o îmbracă” poate oricând să „deşurubeze” penisul.

Profesorul dr. Cathy O’Neil, de la Universitatea Harvard, susţine că „robotul Henry e soluţia ideală pentru cuplurile în care a dispărut pasiunea. În felul acesta bărbaţii descoperă ce vor partenerele lor, au parte de spectacole de strip-tease la domiciliu şi îşi pot îndeplini fanteziile erotice”.

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
Charles, William și Harry jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
vedete jpg
cub vali vijelie png
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg