Doi bătrânei au uitat unde au parcat mașina şi oferă recompensă celor care-i ajută s-o găsească

simeon stalpnicul png
Cei doi au mers la spitalul Cheltenham pentru un control, însă au uitat unde au parcat parcat maşina

Vi s-a întâmplat cu siguranţă să mergeţi măcar o dată la mall şi să uitaţi unde aţi parcat maşina. Ei bine, au păţit-o şi doi bătrânei din orașul britanic Gloucester, care au mers la spital pentru un consult, iar la plecare au uitat unde şi-au parcat maşina. Acum, Emmanuel și Hilda oferă recompensă celor care îi ajută s-o găsească.

Emmanuel Elliot (81 de ani) și partenera sa, Hilda Farmer (79 de ani), au mers la spitalul din oraşul Cheltenha, acolo unde femeia era programată pentru un consult.

După ce a lăsat-o în faţa spitalului, Emmanuel a plecat să caute un loc de parcare. L-a găsit la un moment dat pe o străduţă, la circa 1,6 km distanţă de spital, scrie The Telegraph. A luat-o apoi pe jos spre spital, unde-l aştepta Hilda. După consult, cei doi au plecat spre maşină.

Bărbatul a uitat unde şi-a parcat maşina

Şi au mers, şi au mers, şi au intrat pe mai multe străduţe, însă nu şi-au găsit maşina. Emmanuel a uitat pur şi simplu unde a parcat maşina şi nici nu cunoşte oraşul bine. “De obicei când avem treabă aici venim cu autobuzul”, a declarat el pentru BBC.

Cuplul oferă 100 de lire sterline recompensă

Emmanuel şi Hilda au apelat la ajutorul localnicilor şi speră să-şi găsească autoturismul, un Ford Fiesta argintiu. Cei doi oferă şi o recompensă de 100 de lire sterline celui sau celei care îi va ajuta să găsească vehiculul.

Tot ce-şi aminteşte Emmanuel este că şi-a parcat maşina “pe o străduţă liniştită, cu case doar pe o parte şi că a mers pe jos jumătate de oră până la spital”. Cei doi au cerut şi ajutorul poliţiei, iar aceştia spun că e doar o chestiune de timp până când maşina va fi găsită.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub radu mirica animat gif
cristian tudor popescu arșinel png
FotoJet (1) jpg
woman 4214744 1920 jpg
visarion alexa
prodan (2) jpg
andreea marin si cove jpg
CTP
Burleanu
image
image
image
image
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg
3 cafea shutterstock 1928433047 jpg jpeg
copii sechestrati