Ducesa care a avut 88 de amanți în timpul mariajului cu soțul ei. A fost acuzată că este nimfomană

Ultima actualizare:

Ducesa de Argyll a fost acuzată de soțul ei că a avut 88 de amanți în timpul căsniciei lor. Printre aceștia s-au numărat vedete de la Hollywood, miniștri și membrii ai familiei regale. Întregul scandal s-a mediatizat la TV în secolul XX.

Ducesa de Argyll s-a culcat cu 88 de bărbați în timpul căsniciei / Sursă foto: arhivă
Ducesa de Argyll s-a culcat cu 88 de bărbați în timpul căsniciei / Sursă foto: arhivă

Margaret a fost acuzată că este nimfomană

Margaret Campbell, Ducesa de Argyll a fost descrisă ca fiind nimfomană de către soțul ei, al 11-lea Duce de Argyll. Acesta a divorțat de ea după ce a aflat că avusese 88 de iubiți în timpul mariajului. Margaret a rămas cu o reputație negativă, iar în următorii 30 de ani, după divorț, aceasta a fost implicată în mai multe scandaluri. A avut certuri cu familia, servitoarele, dar a aruncat și cu noroi către cel care i-a fost soț și i-a oferit un titlu regal.

În timpul procesului de divorț, Ducesa de Argyll a fost pusă în fața unor probe de-a dreptul rușinoase. S-au adus niște fotografii în care aceasta apărea complet dezbrăcată, purtând doar un colier din perle la gât. În altă imagine se vedea cum stătea alături de un bărbat căruia îi fusese capul rupt din poză, semn că Margaret a vrut ca identitatea acestuia să rămână secretă în anii 50.

Cine a fost Margaret Campbell, Ducesă de Argyll

Margaret s-a născut în East Renfreshire în anul 1912 și a fost singurul copil al unui milionar. A avut o copilărie cum rar întâlneai la acea vreme, crescută în puf și plimbată în marile orașe ale lumii, precum New York sau Londra. La 15 ani și-a pierdut virginitatea cu actorul David Niven, care a lăsat-o și însărcinată, însă ea nu a păstrat copilul. S-a lansat în cariera socială la 17 ani, fiind numită Debutanta anului 1930. Nu a durat mult până când Ducesa de Argyll a trecut prin mai multe căsătorii eșuate.

S-a logodit cu Prințul Aly Khan, însă religia sa musulmană nu a fost acceptată. Sportivul milionar Glen Kidston s-a stins din viață în urma unui accident aviatic, drept pentru care Margaret nu a mai reușit să ajungă cu acesta la altar. Era pe cale să se căsătorească cu Max Aitken, fiul Lordului Beaverbrook, însă a eșuat și de această dată. Povestea s-a repetat și cu Fulke Warwick, care își pierduse toată averea.

A pierdut 8 sarcini și a născut un copil mort. A căzut în gol cu liftul și a avut 88 de iubiți în timpul căsniciei cu Ian Campbell

La vârsta de 20 de ani, Margaret s-a căsătorit cu Charles Sweeny, un broker care avea rădăcini irlandeze și americane, familia sa fiind foarte bogată. Nunta lor a fost grandioasă, pe străzi oprindu-se chiar și traficul în timpul marelui eveniment. Căsnicia lor a durat 15 ani, timp în care Ducesa de Argyll a pierdut 8 sarcini, a adus pe lume un copil mort, iar apoi a dat naștere a doi copii sănătoși.

Cei doi și-au separat drumurile, după ce ea a ajuns la concluzia că soțul ei își dorea „o păpușă proastă” drept soție. Și-au adus mai multe acuzații unul celuilalt, printre care și faptul că ea s-ar fi schimbat total după ce a căzut cu liftul. Totodată, următorul ei soț spunea că Margaret a suferit probleme cerebrale în urma accidentului, dar a caracterizat-o ca fiind și nimfomană.

Margaret și Ian Campbell s-au cunoscut în 1949, într-un tren. La acea vreme, Ducele de Argyll rămăsese falit și încerca să se apropie de aceasta pentru că știa că este bogată. Cei doi au ajuns la altar în 1951, însă nu a durat mult până când Ian și-a arătat adevărata față.  Pe lângă faptul că era violent, Ducele de Argyll era și dependent de alcool, jocuri de noroc și pastile.

La un moment dat a început să o urască pe Margaret pentru că nu mai voia să îi achite datoriile, drept pentru care au decis de comun acord să aibă o căsnicie deschisă. Cu toate acestea, Ian a angajat un detectiv particular pentru a afla ce face soția lui. Așa a descoperit faptul că Ducesa de Argyll l-a înșelat cu 88 de bărbați. Ulterior, el a depus actele de divorț, acuzând-o de adulter, iar judecătorul a ajuns la concluzia că Margaret era „o femeie extrem de sexuală, care nu putea fi satisfăcută de activități sexuale normale”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
joe biden nato summit zelenski profimedia jpg
octavia marlow instagram jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
1 plante ghiveci shutterstock 1179520909 jpg jpeg
Paparude din comuna Breasta Dolj 1908 jpg
george enescu
diana maria urs busteni jpg
Cum ne indeplinim dorintele 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net