Ce ascunde familia regală despre Kate Middleton? Ducesa e supărată din cauza zvonurilor despre starea ei de sănătate

#Casa Regală a Marii Britanii

Kate Middleton (42 de ani) a dispărut din spațiul public în ultima vreme, fiind văzută ultima oară la un eveniment de Crăciun. În urmă cu două luni, Palatul Buckingham a anunțat că prințesa de Wales a suferit o operație abdominală, fără să dea mai multe detalii. Ducesa urmează să își reia îndatoririle regale abia după Paște.

Kate Middleton a fost operată în urmă cu două luni (Foto: Profimedia)
Kate Middleton a fost operată în urmă cu două luni (Foto: Profimedia)

Așa cum era de așteptat, britanicii au început să se îngrijoreze, mai ales că pare să existe un mister în jurul problemelor de sănătate de care ar suferi Kate Middleton. Iar duminică, Palatul Kensington a făcut o gafă de zile mari, publicând o imagine care pretindea să fie prima poză cu ducesa după operație, în care aceasta apărea alături de cei trei copii ai săi, George (10 ani), Charlotte (8 ani) și Louis (5 ani).

Imediat, fanii regali și-au dat seama că este o poză vizibil editată, iar ulterior aceasta a fost ștearsă, iar Kate Middleton a recunoscut că a editat-o și a spus că îi place să facă acest lucru cu unele fotografii.

Prințul William o susține pe Kate Middleton

Însă ultimul incident a stârnit și mai multe controverse. Mulți cred că familia regală vrea să ascundă starea reală de sănătate a lui Kate Middleton, care ar fi mult mai gravă decât s-a lăsat de înțeles. Alții cred că ducesa a trecut printr-o operație de histeroctomie totală (extirparea totală a uterului), întrucât multe femei de vârsta ei fac acest lucru. Au apărut și alte teorii conspiraționiste precum cele care susțin că prințesa și-ar fi făcut operații estetice, ar fi fost în comă sau că ar fi suferit un avort.

Un apropiat al familiei regale a declarat recent, pentru publicația The Telegraph, că  „prințesa și soțul ei, William, sunt extrem de supărați pe faptul că oamenii speculează pe marginea problemelor ei de sănătate”. Speculațiile au atins apogeul, mai întâi când William s-a retras de la slujba de pomenire a nașului său, regele Constantin, din cauza unei „probleme personale” cu doar 45 de minute înainte ca el să sosească.

Apoi, Palatul Kensington a reacționat cu furie la publicitatea făcută de Ministerul Apărării pentru parada militară Trooping the Color, unde se anunța că va participa și prințesa, ceea ce a dus la eliminarea paginii web unde era făcut anunțul. Un purtător de cuvânt a spus că doar Palatul are dreptul să-i confirme aparițiile publice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net