Avertisment privind boala de care suferă Kate Middleton. Ce riscă Prințesa de Wales

#Casa Regală a Marii Britanii

Luna trecută, Kate Middleton (42 de ani) a fost internată, fiind supusă unei intervenții chirurgicale într-un spital privat din Londra. Deși Prințesa de Wales este în plin proces de recuperare, medicii i-au transmis un avertisment important.

Avertisment privind boala de care suferă Kate Middleton / foto: Profimedia
Avertisment privind boala de care suferă Kate Middleton / foto: Profimedia

În luna ianuarie, Palatul Kensington anunța că Prințesa de Wales a fost supusă unei operații abdominale într-un spital privat din Londra. În prezent, Kate Middleton se află într-o perioadă dificilă de recuperare, la domiciliul familiei din Windsor.

Deși primește îngrijiri atente din partea celor apropiați, experții atrag atenția asupra aspectului psihologic al procesului de recuperare, subliniind impactul emoțional al izolării.

„Izolarea impusă de recuperarea medicală poate cântări foarte mult, în ciuda sprijinului celor dragi”, a declarat Mike Laauwe, fondatorul organizației Positive Thinking Mind, subliniind impactul emoțional care însoțește vindecarea fizică, relatează okmagazine.ro.

Kate Middleton, avertizată de către doctori

Prințesa de Wales întâmpină dificultăți în adaptarea la un stil de viață sedentar, conform apropiații familiei regale, care au oferit detalii despre starea actuală a soției Prințului William. „Pe de o parte, e plăcut să te odihnești, dar să stai și să-i privești pe ceilalți cum își fac treaba poate fi frustrant”, a dezvăluit o sursă.

Într-adevăr, este bine cunoscut faptul că prințesa este activă atât în viața publică, cât și în cea privată. În timp ce Kate trece prin această perioadă de repaus forțat, sentimentul general rămâne atât de rezistență, cât și de nerăbdare a publicului de a o vedea revenind la viața publică.

Chiar și așa, un expert în sănătate mintală susține că soția Prințului William „trebuie să mențină un oarecare echilibru” atunci când se întoarce la îndatoririle regale.

„Cel mai probabil, Kate o va lua ușor când se va întoarce la responsabilitățile sale regale, dând prioritate lucrurilor care se potrivesc energiei și sănătății ei în acel moment. Din punct de vedere psihologic, este esențial ca prințesa să-și mențină autonomia și sentimentul de control asupra programului ei, pe măsură ce se întoarce la îndatoririle sale”, a explicat terapeuta britanică Sophie Cress.

Totodată, a menționat că este „esențial” ca Kate să mențină un echilibru între „bunăstarea ei fizică și cea emoțională”, atunci când se întoarce la muncă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net