Au îngropat securea războiului? Meghan Markle a făcut primul pas și a contactat-o pe Kate Middleton

#Casa Regală a Marii Britanii

Urmează marea împăcare în Familia Regală a Marii Britanii? Se pare că după vizita neașteptată a Prințului Harry (39 de ani) la tatăl său, Regele Charles (75 de ani), care a fost recent diagnosticat cu cancer, există șanse de reconciliere și între Meghan Markle (42 de ani) și Kate Middleton (42 de ani). Ducesa de Sussex a „contactat-o” pe cumnata ei și „se fac demersuri” pentru împăcarea lor.

Kate Middleton se împacă cu Meghan Markle? / foto: Arhiva Click!
Kate Middleton se împacă cu Meghan Markle? / foto: Arhiva Click!

Au îngropat securea războiului? Se știe deja că în ultimii ani Ducesa de Sussex și Prințesa de Wales au avut o relație tensionată, dar se pare că, pentru a-și repara relația cu Kate Middleton, cumnata ei, Meghan Markle ar fi făcut deja primul pas. Soția Prințului Harry este pregătită să lase trecutul în urmă, deoarece se pare că au existat unele mișcări în culisele familiei regale după recenta problemă de sănătate a Prințesei de Wales.

Kate Middleton este „deschisă” la reconciliere

„Meghan i-a contactat pe Kate și Charles”, „Deci se fac mișcări pentru a se împăca”, „Meghan îl susține pe Harry în toate acestea și le dorește familiei regale - inclusiv lui Kate - tot ce este mai bun”, au susținut mai multe surse, potrivit okmagazine.ro.

De asemenea, una dintre surse susține că soția Prințului William este „deschisă” la reconciliere și că este „dispusă să meargă mai departe”, dar „nu se va amesteca” în relațiile soțului ei cu fratele său mai mic. În prezent, aceasta e în recuperare după ce în luna ianuarie a suferit o operație abdominală și s-a retras de la viața publică, nu va mai participa la niciun eveniment regal până în jurul Paștelui.

În documentarul lor exploziv de pe Netflix, atât Megan Markle, cât și Prințul Harry, au făcut o serie de declarații explozive la adresa mai multor membri ai familiei regale. Totodată, Ducele de Sussex și-a atacat și mai mult familia în cartea sa de memorii „Spare” („Rezervă”). Și soția sa se pregătește să „pună lucrurile la punct” în legătură cu perioada petrecută în familia regală britanică, scriindu-și propriile memorii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net