Regele Charles a împărțit spitalul cu nora sa, Kate Middleton. Care este, acum, starea monarhului britanic

#Casa Regală a Marii Britanii

Regele Charles al III-lea a fost nevoit să se interneze în același spital unde se află și nora sa, Kate Middleton. Se pare că suveranul englez urmează să suporte o intervenţie corectoare, după ce a fost diagnosticat cu hipertrofie de prostată.

Regele se află la același spital unde este și Kate Middleton
Regele se află la același spital unde este și Kate Middleton

Regele Charles se confruntă cu probleme de sănătate, potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro. Suveranul englez a fost nevoit să se interneze la spitalul privat din capitală London Clinic, unde se află și Kate Middleton, care urmează un tratament după o operație abdominală pe care a suferit-o chiar săptămâna trecută.

Se pare că Regele Charles va ptrece următoarele 2 zile la acest spital, sub îngrijirea medicilor. Suveranul englez a fost diagnosticat cu hipertrofie de prostată și urmează să treacă printr-o intervenție corectoare.

În cursul zilei de vineri (26 ianuarie), cei de la Palatul Buckingham au emis un comunicat în care informează publicul despre starea de sănătate a Regelui Charles. De asemenea, se mai vorbește și despre semnificația pe care acesta speră că o va avea diagnosticul său în rândul populației, dar și a interesului pe care aceasta îl are în a avea grijă de propria sănătate.

Regele Charles s-a internat în spital

Palatul Buckingham deja a emis un comunicat despre starea de sănătate a Regelui Charles. De asemenea, aceștia mulțumesc tuturor celor care i-au transmis urăr de bine de-a lungul săptămânii trecute. În plus, regele își dorește ca situația sa să contribuie la creșterea gradului de conștientizare în rândul publicului, în ce privește afecțiunea de care suferă.

„Majestatea Sa doreşte să le mulţumească tuturor celor care i-au trimis urări de bine în ultima săptămână şi este încântat să afle că diagnosticul său are un impact pozitiv asupra conştientizării sănătăţii publice”, scrie în comunciat emis de către cei de la Palatul Buckingham, potrivit sursei citate.

Se pare că Regele Charles nu va petrece mai mult de două nopți în acest spital londonez, iar problema sa va fi corectată rapid de către medicii de acolo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net