Cel mai puternic sfat Feng Shui. Ce trebuie să ai în casă, pentru a atrage dragostea adevărată în viața ta

Cu siguranță că am întâlnit tot mai mulți români care aplică în viața lor tradițiile Feng Shui, în speranța că vor oferi o mână de ajutor destinului și că vor atrage banii și sănătatea în casele lor. Ei bine, potrivit acestor antice obiceiuri din China, există câteva lucruri pe care le putem face pentru a atrage dragostea în viața noastră!

Sfaturile Feng Shui pentru a atrage dragostea în viața noastră
Sfaturile Feng Shui pentru a atrage dragostea în viața noastră

De la modul în care își amenajează casele și până la culorile pe care le poartă, un număr tot mai mare de români apelează la Feng Shui în viața de zi cu zi. Această antică tradiție din China ne spune că există anumite lucruri pe care le putem face pentru a ne armoniza energia cu cea a lumii din jurul nostru, iar, astfel, să atragem succesul în casa noastră.

Iar sfaturile Feng Shui sunt utile pentru toate aspectele vieții noastre, inclusiv în ce privește dragostea. Cei care urmează aceste tradiții speră că își vor mări șansele de a începe o poveste de dragoste, cu ajutorul acestor sfaturi.

Sfaturile Feng Shui pentru a atrage dragostea în viața noastră

De exemplu, primul lucru pe care îl putem face este să activăm colțul dragostei din casa noastră. Mai precis, este vorba desspre colțul de sud-vest al casei, unde suntem sfătuiți să punem obiecte ce simbolizează iubirea. Poate fi vorba despre lumânări și cristale roz, ori o imagine anume pe care o asociem cu dragostea.

De asemenea, putem pune astfel de obiecte și în dormitorul nostru. Potrivit tradițiilor, este important să evităm să punem obiecte solitare în cameră, cel mai indicat ar fi ca avem totul în perechi, pentru ca energia de cuplu să crească. Astfel, se pare că șansele ca dragostea să ajungă în viața noastră vor fi mai mari.

 Un alt sfat Feng Shui ne spune că trebuie să scăpăm de obiectele rupte, sau uzate. Acestea reprezintă relații eșuate din trecut, iar dacă scăpăm de astfel de obiecte ne vom revitaliza casa, iar mesajul pe care îl vom trimite universului este că dorim ceva nou și frumos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net