Un instalator a făcut o descoperire sinistră în baia unei case de la țară. „Nu am mai văzut așa ceva până acum”

Jonathan Betts, un istalator britanic în vârstă de 36 de ani, a făcut o descoperire șocantă în timp ce repara o baie veche dintr-o casă de aproape 200 de ani de la țară. El a publicat un videoclip pe rețelele de socializare în care a arătat ce a găsit și a strâns rapid peste 1.3 milioane de vizualizări.

Descoperirea sinistră făcută de un instalator în baia unei case vechi / foto: Pixabay
Descoperirea sinistră făcută de un instalator în baia unei case vechi / foto: Pixabay

Instalatorul Jonathan Betts, în vârstă de 36 de ani, care are propria companie de amenajări interioare, a făcut o descoperire sinistră în timp ce efectua reparații în baia unei case vechi de aproape 200 de ani. El început o lucrare aparent obișnuită de reparare a instalației la începutul lunii ianuarie, însă atunci când s-a apucat de treabă a făcut o descoperire care l-a șocat.

„După ce am îndepărtat toaleta și pardoseala, am constatat că podeaua de dedesubt era putredă și am descoperit că grinzile fuseseră montate pe sol. I-am anunțat pe clienți, care au fost în vacanță, că va trebui să sap în pământ pentru a încerca să găsesc un teren solid pe care să îl betonez. Am anunțat clientul că nu lucrez de obicei în weekend-uri, dar voi continua să-mi fac treaba”, a povestit Jonathan Betts, potrivit tabloidului britanic Mirror.

„Bănuiam că este vorba de un animal, deoarece nu arătau a fi umani”

Ulterior, instalatorul a dat peste zeci de oase îngropate sub podea: „Atunci am început să găsesc oase! După cum vă puteți imagina, am început devin din ce în ce mai nervos, mai ales după ce am găsit un maxilar pe care se aflau dinți! Bănuiam că este vorba de un animal, deoarece dinții nu arătau a fi umani. Să spunem că nu mereu ești la muncă și găsești o grămadă de oase sub podeaua unei băi. Sunt în branșă de peste 20 de ani și nu am mai văzut așa ceva până acum”, a mai adăugat el.

După ce a descoperit alte 20 de bucăți de oase alături de sticle și marmură, a găsit apoi o a doua parte a maxilarului și a făcut o căutare pe Google. „Spre marea sa bucurie,” a stabilit că oasele proveneau de la rămășițele unui porc:

„Oasele le-am așezat înapoi sub podea când am aflat că, în trecut, oamenii le îngropau pentru a alunga spiritele rele. După ce am vorbit cu proprietarii casei, aceștia m-au informat că în casa de vizavi a fost o fermă de porci și cred că hambarul atașat la proprietatea lor era, de fapt, un abator”, a mai spus Jonathan. Oasele de porc descoperite l-au făcut cunoscut pe instalatorul britanic pe TikTok, deoarece videoclipul publicat de către el cu ce a găsit a adunat rapid peste 1.3 milioane de vizualizări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net