Cuvintele cele mai căutate pe Google în 2023. Ce a stârnit cea mai mare curiozitate românilor

Ultima actualizare:

La sfârșitul fiecărui an, Google dezvăluie informații despre cele mai căutate cuvinte și subiecte introduse în motorul său de căutare. În 2023, românii au fost captivați de o varietate de subiecte, de la demnitari politici și destinații turistice până la rețete culinare delicioase. Vom explora în detaliu cine și ce a fost cel mai căutat pe Google în acest an plin de evenimente.

David Popovici, cel mai căutat român pe Google.
David Popovici, cel mai căutat român pe Google.

Klaus Iohannis, prima poziție în topul celor mai căutați politicieni în 2023

În lumea politicii românești, președintele Klaus Iohannis a ocupat prima poziție în topul celor mai căutați politicieni în 2023. Cu o medie de 60.500 de căutări pe lună, Iohannis a stârnit un interes considerabil din partea utilizatorilor de internet. Pe locul doi s-a situat George Simion, liderul AUR, cu 33.000 de căutări pe lună, urmat imediat de Marcel Ciolacu, președintele PSD, căutat de 27.100 de ori pe lună. Secretarul general adjunct NATO, Mircea Geoană, s-a plasat pe locul patru, în timp ce Alina Gorghiu și Diana Șoșoacă au împărțit poziția a cincea cu câte 8.100 de căutări fiecare. Ludovic Orban și Raluca Turcan au ocupat locul șase, cu 5.400 de accesări, iar Nicolae Ciucă și Alexandru Rafila au încheiat topul cu câte 3.600 de căutări.

Destinații turistice populare

Eforie Nord a dominat căutările românilor în ceea ce privește destinațiile turistice, cu un impresionant număr de 49.500 de căutări. Brașov, cu frumusețea sa pitorească și ofertele turistice diverse, s-a clasat pe locul doi în preferințele căutărilor Google. Aceste date reflectă dorința oamenilor de a explora atracțiile locale și de a-și planifica vacanțele în locuri pitorești.

Rețete culinare delicioase

Când vine vorba de preferințe culinare, românii au căutat cu ardoare rețeta de ciorbă de perișoare, care a înregistrat o medie de 60.500 de accesări în fiecare lună. Acest aspect indică interesul constant pentru gătit și descoperirea de noi delicii în bucătărie.

David Popovici, cel mai căutat român

În plus, nume precum David Popovici și Will Smith au stârnit curiozitatea românilor, fiind printre cele mai căutate persoane în acest an. Incidentul dintre Will Smith și Chris Rock a generat o creștere semnificativă a căutărilor, iar David Popovici a continuat să fascineze publicul cu performanțele sale remarcabile în lumea înotului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net