Schimbare importantă. Se dau mai mulți bani de la stat pentru o anumită categorie de români

Se pare că noul an vine cu vești bune pentru o categorie de români pentru care chiar și un singur leu în plus poate face o diferență! Premierul Marcel Ciolacu a vorbit despre ce se va întâmpla în acest an cu indemnizația primită de persoanele cu handicap! Potrivit acestuia, se pare că sumele primite de acești români se vor mări în anul acesta.

Românii cu handicap vor primi mai mulți bani în 2024
Românii cu handicap vor primi mai mulți bani în 2024

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Digi 24, Premierul României, Marcel Ciolacu, a vorbit despre ce așteptări pot avea românii în 2024, în privința pensiilor primite de către persoanele care suferă de un handicap. Potrivit acestuia, se pare că această categorie de români va beneficia de bani în plus, în acest an.

Premierul Marcel Ciolacu a mai precizat și faptul că au existat discuții despre acest subiect cu ministra Muncii, cât și cu cei de la Sanitas. Se pare că subiectul indemnizațiilor persoanelor ce suferă de handicap a fost abordat de către autorități, care au decis mărirea sumelor oferite românilor ce se găsesc în această situație.

Ce se întâmplă cu indemnizațiile persoanelor cu handicap în 2024

Întrebat dacă aceste sume urmează să crească, Premierul Marcel Ciolacu nu a ezitat să răspundă că da, iar pe lângă banii oferiți, va fi pusă în practică și o digitalizare a sistemului.

„Categoric. După şedinţa de Guvern, am avut o discuţie cu ministra Muncii, pentru că am avut discuţiile cu Sanitas, apoi, normal, că avem şi asistenţa socială şi am vorbit şi despre indemnizaţiile persoanelor cu handicap, şi un sistem nou, o să fie şi o digitalizare, toate persoanele introduse”, a declarat Premierul Marcel Ciolacu, conform sursei citate.

Anul 2024 vine cu mai multe schimbări pe plan financiar, iar una dintre acestea îi include pe românii stabiliți în străinătate, ce primesc pensii. Aceștia vor fi nevoiți să depună un certificat de viață, de două ori pe an, până pe 31 martie, respectiv 30 septembrie. În caz contrar, plata pensiei va fi suspendată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net