Giani Kiriță îi face praf pe Faimoșii de la Survivor: „Niște morți. Mă plictisește să văd doar ceartă între Zanni și Jador”

#Survivor All Stars

„Survivor All Stars” a adus în fața telespectatorilor cei mai populari și îndrăgiți concurenți ai ultimelor 4 sezoane ale show-ului, însă nu toată lumea este tocmaî încântată de performanța acestora. Giani Kiriță (46 de ani) nu s-a sfiit să își facă cunoscută opinia despre ce se întâmplă la „Survivor All Stars”!

Giani Kiriță a vorbit despre „Survivor All Stars”
Giani Kiriță a vorbit despre „Survivor All Stars”

Mai mult ca sigur că fanii emisiunii își vor aminti că Giani Kiriță, fostul căitan al echipei Dinamo, nu a participat niciodată la „Survivor România”, însă nu este deloc străin de acest gen de competiție!

El a fost în Republica Dominicană în timpul primului sezon din „Exatlon”, iar acum vorbește deschis despre opinia pe care o are despre „Survivor All Stars”, emisiunea fenomen care a captivat atenția a milioane de români. Acesta a spus că este plictisit de ce vede în acest sezon de la „Survivor” și spune că vrea să revină în Dominicană.

„Le dau două variante să plec de la start cu o mână legată la spate sau să plec cu spatele primii 3-4 metri și pe urmă mă întorc și BOOM, direct salvarea îi pe toți. Na, fără modestie. Mă plictisește să văd doar ceartă Zanni cu Jador. Noi, când eram acolo, nu făceam decât tactica pentru trasee. Eram disperați să-i batem pe Războinici. Mă uit la ăștia... Băi frate, niște morți”, a spus Giani Kiriță pe contul său de Tik Tok.

„Foarte mulți de umplutură”

Potrivit acestuia, unii dintre concurenții de la „Survivor All Stars” nici nu ar trebui să fi fost chemați la acest sezon al show-ului. Giani Kiriță a mai spus, pe contul său de TikTok, că doar câțiva dintre concurenții din acest sezon sunt pregătiți pentru provocările pe care le înfruntă. În schimb, o mare parte dintre aceștia, sunt, potrivit fostului căpitan de la Dinamo, „de umplutură”.

„Efectiv, unii dintre ei n-au ce să caute acolo și nu știu decât scandal. Faceți tactică să fiți buni pe traseu. Sunt doar câțiva acolo care sunt mai bunicei. În rest, foarte mulți de umplutură”, a continuat Giani Kiriță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net