Cine este Roxana Nemeș de la „Survivor All Stars”. Artista a fost filmată în timpul unei partide de amor

#Survivor All Stars
Ultima actualizare:

Roxana Nemeș a revenit în cel mai așteptat concurs, „Survivor”, ediția „All Stars”! Artista a mai participat în emisiune și în trecut, în anul 2021, când câștigător a fost Zanni, însă după doar 3 luni a fost nevoită să părăsească concursul din cauza unor probleme de sănătate. Iată cine este Roxana Nemeș și ce spune despre scandalul sexual în care a fost implicată.

Cine este Roxana Nemeș
Cine este Roxana Nemeș

De ce a plecat Roxana Nemeș de la „Survivor” în 2021

Eu am avut o problemă la bilă când am ieșit din Survivor. Au vrut să mă opereze în Dominicană la spital, dar, până la urmă, s-a dovedit a fi de la stres. Mi-am revenit cumva la normal, la viața de zi cu zi, și la confortul meu. A fost o problemă gravă pe bază de stres. Din cauza asta am ieșit după trei luni.”, dezvăluia Roxana Nemeș, în urmă cu ceva timp pentru Click! Acum însă este mai pregătită ca oricând să câștige.

Cine este Roxana Nemeș

Roxana Nemeș s-a născut la data de 16 aprilie 1989, în Târgul Mureș. Vedeta în vârstă de 35 de ani a urmat Colegiul Național Economic „Transilvania”, specializarea „Turism”, iar apoi a învățat la la Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian” Târgu Mureș, profilul Istorie, Științe Sociale. Ulterior, artista a fost admisă la Facultatea de Jurnalism, însă se pare că drumul său a fost cu totul altul.

De mică a avut o înclinație pentru artă, iar părinții au fost cei care i-au descoperit talentul și au încurajat-o să meargă pe acest drum încă de la o vârstă foarte fragedă. Roxana a început să apară prima dată în fața publicului la doar 4 ani, atunci când a cântat în fața a peste 2000 de oameni. Pasiunea pentru artă însă nu s-a oprit aici. Timp de 8 ani de zile, Roxana a urmat cursuri de balet, însă la 15 ani s-a întors la marea dragoste: muzica.

Acum Roxana se laudă cu un CV vast: este cântăreață, dansatoare, model, dar mai ales o prezență care n-a trecut neobservată în showbiz. Vedeta a participat la mai multe emisiuni concurs, inclusiv „Bravo ai stil, Celebrities!”. Acolo însă parcursul său a fost marcat de o mulțime de certuri cu Andreea Tonciu.

Roxana însă n-a făcut bani doar din cariera artistică. De-a lungul timpului a lucrat ca hostess, PR și a avut colaborări cu mai multe agenții de modelling din Capitală.

Probleme în relația cu Călin Hagima

Roxana Nemeș s-a căsătorit civil cu omul de afaceri Călin Hagima, pe 17 septembrie 2021. Cei doi formează un cuplu de mai mulți ani. În ultima vreme, omul de afaceri Călin Hagima a fost în centrul unui scandal imens în presă, fiind acuzat de infidelitate. Nemeș, însă, nu a comentat deloc ieșirile în decor ale partenerului său de viață. Deși au fost despărțiți un an și jumătate, cei doi s-au împăcat. Solista a trecut astfel peste acuzațiile de infidelitate ce au planat asupra soțului ei și își continuă căsnicia fără resentimente.

Fiecare a încercat să-și refacă viața, a cunoscut alți oameni. Simțeam că-mi lipsește. În fiecare zi mă gândeam. Un an jumăte chiar. Am zis că a fost poate doar o dragoste nebunească, dar părerea mea e că Dumnezeu te duce tot pe drumul tău. Erau semne non-stop. Un an de zile nu am vorbit deloc.” a spus blondina în podcastul Ameritat cu Nasrin.

Roxana Nemeș, implicată într-un scandal sexual

În 2011 Roxana Nemeș a fost implicată într-un scandal sexual, atunci când au apărut mai multe imagini cu ea și cu iubitul său de la acea vreme în timp ce îl satisfăcea sexual. Imaginile au ajuns însă virale pe internet.

„Nu ştiu exact cine m-a filmat, dar bănuiesc că un fost iubit de al meu. Nu ştiu dacă el a dat filmul. Eu sunt acolo. Nu cred că e ceva ruşinos neapărat. Toată lumea face acest lucru într-o relaţie. Nu ştiu cine a dat filmul. Cel cu care aveam relaţia a filmat, dar nu mă aşteptam la acest lucru din partea lui. Am avut o relaţie foarte frumoasă. A fost primul meu iubit. S-a întâmplat la 18 ani, acum cinci ani. Faptul e consumat. L-am iubit foarte mult. Am fost foarte dezamăgită. Important e să învăţăm. Nu am văzut că sunt filmată”, povestea Roxana Nemeş, în urmă cu câțiva ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net