Eliminare-șoc la Survivor All Stars! A plecat acasă cea mai îndrăgită concurentă din Dominicană

#Survivor All Stars

Noi surprize de proporții la „Survivor All Stars”! La primul duel al ediției din acest an a emisiunii au ajuns Roxana Nemeș și Andreea Tonciu, iar aceasta din nurmă a și fost eliminată din concurs! Însă, alături de ea, se pare că o altă concurentă populară a părăsit emisiunea!

Elena Ionescu vine acasă de la „Survivor All Stars”
Elena Ionescu vine acasă de la „Survivor All Stars”

Andreea Tonciu a recunoscut că s-a simțit dezamăgită că a părăsit competiția atât de repede. Vedeta a spus că spera că va rămâne acolo măcar 3 – 4 săptămâni, însă recunoaște cât de greu i-a fost să se adapteze la cerințele concursului.

Sunt foarte dezamăgită pentru că am promis acasă că o să stau 3 - 4 săptămâni. Dacă Dumnezeu așa a vrut, plec acasă. Survivor All Stars mi-a schimbat viața, n-am trăit în viața mea ce am trăit aici și pentru mine este o experiență unică.

La mine este greu cu adaptatul deoarece eu am o viață în care fac ce vreau, când vreau.. Pentru mine a fost cel mai greu să dorm fără acoperiș și pat”, a mărturisit Andreea Tonciu, după ce a fost eliminată din competiție.

Elena Ionescu a părăsit „Survivor All Stars”

Cu toate acestea, se pare că Andreea Tonciu nu a venit acasă singură, ci însoțită de o altă concurentă de la „Survivor All Stars”! Mai mult decât atât, este vorba despre o concurentă extrem de populară, care a și câștigat una din edițiile precedente ale emisiunii! Este vorba despre Elena Ionescu, care a fost surprinsă în aeroport, alături de Andreea Tonciu, în drum spre România!

Cele două au fost văzute pe aeroportul din Frankfurt, de către un fan al emisiunii, iar acesta ar fi auzit și motivul pentru care vedeta se întoarce acasă! Mai precis, acesta a declarat că auzit-o pe Elena Ionescu în timp ce vorbea la telefon și povestea că ar fi fost eliminată din competiție în urma unei probe de bile, ce este joc de eliminare.

Andreea Tonciu a mai spus că este foarte extenuată după ce a petrecut 2 zile pe drumuri, la întoarcerea în România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net