Ce mănâncă Andreea Marin în fiecare dimineață, pentru a arăta superb la aproape 50 de ani. Se prepară în 5 minute

Andreea Marin are aproape 50 de ani, însă îndrăgita vedetă arată mai bine ca oricând! Mulți români se întreabă cum reușește „Zâna” să se mențină într-o formă atât de bună, iar, potrivit declarațiilor acesteia, totul depinde de sport și de dieta extrem de echilibrată pe care o are!

Andreea Marin a împlinit recent 49 de ani / foto: Instagram
Andreea Marin a împlinit recent 49 de ani / foto: Instagram

Pe lângă dieta extrem de sănătoasă și echilibrată, sportul este, de asemenea, extrem de important pentru Andreea Marin. Vedeta a mărturisit că a achiziționat o bandă de alergat, așa că astfel își poate începe ziua cu o stare bună, plină de optimism și de energie.

„Am luat o bandă de alergat de curând”, a povestit vedeta, invitată la la Teo Show. „Obişnuiesc să fac sport dimineaţa pentru că seara sunt obosită mereu. Aşa încep şi ziua cu energie, cu o stare de bine, plec la drum cu alte idei”, a mai povestit aceasta.

Ce mănâncă Andreea Marin

Cu toții știm că atunci când vrem să mâncăm ceva cu adevărat sănătos, cel mai simplu este să gătim chiar noi. Se pare că și Andreea Marin a ajuns la această concluzie, așa că pregătește o pâine specială, ce este gata în doar cinci minute!

„O fac în fiecare zi pentru că la noi în casă doar asta se mănâncă. Conţine seminţe şi făină de migdale. E o minunăţie”, a spus vedeta.

Se pare că salatele sunt foarte importante în dieta Andreei Marin, la care adăugă semințe și condimente extrem de diverse. Mai mult decât atât, aceasta nu mai mănâncă carne decât foarte rar, alegând să consume mai multe pește, ori fructe de mare!

„Mă bazez pe salate îmbogățite cu semințe și condimente cât mai variate, multe dintre condimentele pe care le folosesc sunt făcute acasă, din plantele din propria grădină, deshidratate, uscate, mărunțite.

Cât mai puțin dulce sau făinoase, cât mai multe lichide, am renunțat la carne aproape de tot, mai gust foarte rar, când e o ocazie specială, în schimb mănânc pește și fructe de mare”, a declarat Andreea Marin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
racheta atacms
image
image
image
image
image
image
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net