Cine a fost femeia care a prezis moartea soților Ceaușescu: „Veţi avea o moarte violentă într-o zi de mare sărbătoare”

Atunci când vine vorba despre personalități ce ar fi avut abilitatea de a prezice viitorul, cu toții am auzit despre oameni precum Nostradamus, ori Baba Vanga. Însă mai puțini români o cunosc pe Laila, cea care ar fi reușit să prezică moeartea soților Ceaușescu!

A prezis moartea soților Ceaușescu
A prezis moartea soților Ceaușescu

Potrivit celor de la shtiu.ro, numele întreg al acesteia era Elena Laila Păduraru-Rotariu, fiind născută în anul 1909, în satul Negrești, ce se află în județul Iași. Chiar dacă se născuse într-o familie considerată bogată în acele vremuri, Laila a rămas orfană de la vârsta de 4 ani iar copilăria și-a petrecut-o lângă un schit de călugărițe. Încă de la o vârstă fragedă, se spunea despre ea că poate vedea viitorul.

Încă din tinerețe, ea se căsătorește cu medicul veterinar Virgil Aloman, iar cei doi se mută la București. Aici, Laila devine cunoscută pentru 2 lucruri: frumusețea ei, cât și abilitatea de a vedea viitorul! Cei doi soți chiar vor primii clienți în apartamentul lor, pentru a le prezice viitorul!

Ce s-a întâmplat cu femeia care a prezis moartea lui Nicolae Ceaușescu

În perioada interbelică, astfel de preziceri erau interzise, iar Laila a fost condamnată la 2 ani de detenție. Atunci când judecătorul a pronunțat sentința, ea s-a ridicat în picioare și i-a spus acestuia că va fi mort de 6 luni, atunci când ea va ieși din arest. În mod bizar, exact asta s-a și întâmplat! Judecătorul a fost lovit de o mașină cu 6 luni înainte ca Laila să iasă din închisoare.

Ea a continuat să facă preziceri și după instalarea regimului comunist, chiar spunând unui polițist care o ancheta să fugă acasă pentru că soția lui a murit, iar acest lucru chiar se și întâmplase. Însă poate că cea mai mare predicție a Leilei a fost cea făcută Elenei Ceaușescu.

„Dumneavoastră şi soţul veţi avea o moarte violentă într-o zi de mare sărbătoare”, i-a spus aceasta Elenei Ceaușescu, atunci când a fost invitată să îi facă o predicție. Peste 12 ani, în ziua de Crăciun, soții Ceaușescu erau executați. Laila a murit pe 16 noiembrie 1979, vârsta de 70 de ani. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net