Lola Crudu l-a desființat pe Jador! Ce i-a spus la ureche, în prima ediție de Survivor All Stars: „Să nu te înmulțești niciodată!”

#Survivor All Stars
Ultima actualizare:

Tensiunile și adrenalina au fost la cote maxime în prima ediție de Survivor All Stars 2024 difuzată pe 16 ianuarie de la ora 21.30 pe PRO TV. Andreea Tonciu și Jador s-au remarcat deja și au făcut spectacol.

Jador a contribuit la înfrângerea Faimoșilor în primul joc pentru provizii de la Survivor All Stars 2024 iar prezentatorul, Domnul Dan, i-a atras atenția.

„Jador, vreau să încep cu tine, o scurtă trecere în revistă! Te văd supărat și ați pierdut dar să știi că printre ai tăi, două colege de-ale tale sunt parcă și mai supărate, Ana și Elena, și  consideră că din partea ta a venit așa un val de energie de-aia de-a ta, foc prea mare, foc prea roșu. Cumva ai contribuit la înfrângerea asta!”, a ținut să precizeze Daniel Pavel cu privire la Jador.

Replica artistului nu s-a lăsat așteptată, în plus acesta a intrat într-o discuție-conflict cu Lola Crudu.

Lola Crudu, atac dur la Jador: „Să nu te înmulțești niciodată”

Am contribuit la înfrângere, bineînțeles, că am pierdut un punct. Îmi cer scuze față de echipă dacă i-am jignit, dar aș vrea să îi întreb de ce nu mi-au spus tura trecută, ieri, când am câștigat la proba focului pentru că și atunci le-am zis aceeași afirmație, atunci de ce nu s-a zis nimic? Pur și simplu o întrebare, vreau să răspundă unul dintre ei...”, spune și Jador. Imediat după aceea, Lola Crudu, din tabăra Războinicilor l-a acuzat pe Jador de lipsă de respect iar între ei doi a fost un schimb de replici acid.

Lola Crudu și Jador / Sursă foto: colaj Click!
Lola Crudu și Jador / Sursă foto: colaj Click!

Câtă lipsă de respect și educație să ai? Eu care am tăcut... Oi fi eu tanti pentru tine, dar cât ai vorbit, nimeni nu te-a oprit. Ai bunul simț în momentul în care vorbește cineva, te rog eu mult, gurița mică. Eu când ți-am zis vino să-ți zic ceva la ureche, ți-a fost frică! Vino, că-ți zic eu ceva. Să nu te înmulțești niciodată!”, i-a spus aceasta lui Jador după ce manelistul a pupat-o pe obraz. însă artistul i-a replicat: „Dumneavoastră aveți copii?”, Lola spune că „Nu”, iar Jador a mai adăugat: „Să vă dea Dumnezeu!”. Imediat după joc, Faimosul Jorge sare în apărarea lui Jador și îi spune Lolei: „Nu contează cine e, nu poți să zici asta unui om”.

Andreea Tonciu a plâns și a chemat doctorul 

Ajunsă în jungla din Dominicană, Andreei Tonciu i s-a părut mult mai greu acum față de prima dată când a participat la Survivor și a izbucnit în lacrimi. Vedeta a făcut show încă din prima ediție Survivor All Stars!

„Ei sunt obișnuiți poate, eu nu, eu sunt o divă, e foarte greu, foarte greu! (...) Fără mine, Survivor nu ar exista! Ar fi ca Luvru fără Mona Lisa. Credeți-mă, nu vă mint!”, a spus Tonciu plângând.

„Nimeni nu poate să mă condiționeze pe mine să fiu în vreun fel. Eu dacă vreau, acum plâng, acum râd, acum te bat, acum te înjur...”, a mai spus Andreea Tonciu care s-a enervat pentru că a vrut să cheme medicul deoarece după prima noapte petrecută în junglă s-a trezit cu piciorul umflat. Atunci când colega ei, Elena Ionescu i-a spus însă că nu are rost să apeleze la medic pentru că nu e o problemă atât de gravă, Andreei Tonciu i-a sărit muștarul.

„Nu e de la oboseală! Nu îmi plac mie chestiile astea! Adică nu am voie să pățesc ceva că... Dacă chem medicul, gata, ce-am făcut? Adică ce am făcut deplasat? Sau m-aș preface sau n-aș avea nimic și eu chem doctorul...” s-a enervat Tonciu și a început să plângă, iar de aici a dedus că este foarte greu de această dată în jungla dominicană. Replicile Andreei Tonciu nu s-au lăsat așteptate. La un moment dat a spus că nu a vrut niciun coleg să o ia în brațe.

 „Domnul Dan, o divă ca mine nu aveam cum să aterizeze acolo și am avut un șoc! Am văzut șocul vieții mele, unde doarme diva, unde își pune piciorușele, mușcate toate! Domnul Dan, vă zic eu adevărul! Toți colegii mei, nu au vrut niciunul să mă ia în brațe! În afară de Zanni, care s-a oferit să doarmă lângă mine și nu i-a fost dat locul de Ștefania!”, a spus Tonciu, stârnind hohote de râs din partea colegilor săi.

Jador a vrut să aplaneze discuția și a mărturisit:

Eu am vrut să o iau în brațe, Domnul Dan, dar mi-e că mă bate bărbac-su’!”, a fost răspunsul spumos al manelistului care a făcut și el spectacol încă din prima ediție Survivor All Stars 2024.

Despre Jador se aude că este cel mai bine plătit Faimos de la Survivor All Stars 2024 și că a știut să își negocieze foarte bine contractul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net