Începe „Survivor All Stars”! Daniel Pavel ne asigură că totul este pregătit: „Fiecare dintre ei are motorul turat”

#Exclusiv Click!

Diseară începe sezonul suprem Survivor All Stars la PRO TV! De pe 16 ianuarie, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 21.30, Daniel Pavel (46 de ani), le aduce celor de acasă un show ce nu trebuie ratat.

10 Faimoși și 10 Războinici sunt pregătiți să ducă lupta la cel mai înalt nivel. Cum se prezintă situația în jungla dominicană, cum a fost reîntoarcerea acolo pentru Daniel Pavel, prezentatorul acestui show fabulos, cum au decurs până acum filmările și cât de ridicată este adrenalină, ne-a povestit exclusiv pentru Click! chiar Domnul Dan! Care nu a plecat singur acolo ci însoțit de viitoarea lui mireasă, Ana! Cu câte bagaje și în ce fel, aflăm imediat!

Iată cum stau lucrurile la Survivor All Stars, domnul  Dan ne-a răspuns chiar cu câteva ore înaintea începerii competiției!

Cum este reîntoarcerea în junglă dominicană pentru domnul Dan?

Pentru mine, semne bune, anul are atunci când începe în avionul spre Republica Dominicană. Este deja o tradiție după patru ani să știu că luna ianuarie mă prinde pe nisipul fierbinte dominican. Când mai știu și că trebuie să fiu aici pentru a filma sezonul suprem, „Survivor All Stars”, reîntoarcerea a fost plină de energie bună și zâmbete, dar și de presiunea de a le aduce celor de acasă cel mai puternic show.

Ce sentimente vă încearcă acum, mai e foarte puțin până la începerea Survivor All Stars?  De fapt, diseară este prima ediție la PRO TV! Este totul pregătit?

Totul este mai mult decât pregătit! Avem 10 Faimoși și 10 Războinici extrem de motivați și de puternici care abia așteaptă să revină pe traseu. Și voi veți vedea asta în doar câteva ore, în prima ediție, care începe diseară, de la ora 21.30. Dar pentru că eu deja știu ce va urma, vă recomand să nu ratați nicio zi!

Cum au decurs filmările până acum? S-au lăsat și cu mici incidente pentru Faimoși și Războinici?

Eu nu le consider incidente, cred că orice discuție pe care voi o vedeți la televizor, pleacă din încrâncenarea și motivația puternică a membrilor triburilor. Filmările au decurs foarte bine, probele sunt grele, dar sunt și dovadă că acești concurenți sunt cei mai tari din toate sezoanele.

Cum se prezintă situația în Dominicană în momentul de față? Până acum dintre Faimoși și Războinici pe cine mizați? Cine și-a luat avânt cel mai tare și la ce să ne așteptăm?

Fiecare dintre ei are motorul turat și se simte că știau exact ce îi așteaptă. Vă pot spune că încă din prima zi, i-am văzut cum alergau pe trasee și cum dădeau totul pentru a câștiga. Despre asta este vorba în „Survivor All Stars” – în a nu da înapoi de la nicio provocare. Și văd că cei 20 sunt gata de show-ul total.

Ce strategii și-au făcut echipele? Presupun că sunt cu toții entuziasmați și plini de forțe proaspete, cel puțin acum, la început!

Aș spune că strategia este una comună – victorie! Fie că este vorba despre jocurile de recompensă sau cele de imunitate, concurenții știu că dacă la fluierul final, sunt primii care ajung la punctajul necesar câștigării, urmează câteva zile de liniște. Așa că fie că sunt mânați de entuziasm, fie de dorința de a-și lua revanșa pe traseu în fața unui fost adversar, toți sunt plini de forță!

Pregătirile de nuntă se fac de la distanță

Prezentatorul Survivor All Stars are voie să aibă preferați? Cine vă place cel mai mult acum, dintre concurenți?

Și dacă ar avea voie, nu ar putea alege. Îi am în fața mea, zi de zi, pe trei super campioni, pe alți finaliști și finaliste care au scris istorie, dar și pe unii dintre cei pe care i-am văzut crescând cu fiecare pas în drumul lor în Survivor. Mi se pare incredibil de greu să alegi un singur concurent în acest sezon, pe care să-l susții, așa că îi las pe cei de acasă să facă asta, iar eu mă bucur că am onoarea să fiu alături de toți!

Domnul Dan, viitor mire, și-a luat și iubita cu el acum sau urmează să vină și Ana acolo la un moment dat?

Ana m-a însoțit din prima zi, este aici alături de mine și mă susține la fiecare pas. Iar asta contează enorm (zâmbește).

Ce face Ana în timp ce domnul Dan prezintă emisiunea care l-a consacrat? Cum vă este de folos și se implică acolo?

Sunt zile în care programul îi permite să vină alături de mine pe traseu, dar sunt și zile în care stă acasă și lucrează. Indiferent de cum arată o zi de filmare, cu siguranță, seara ne prinde împreună. Pentru mine, simpla ei prezență și faptul că o știu aproape, contează mai mult decât orice.

Pregătirile de nuntă se fac bine și de la distanță?

Cu siguranță! Avem o organizatoare de nunți, Geta Ungureanu, care se ocupă de absolut tot în țară, iar Ana este conectată cu ea în permanență. Asta îmi oferă confortul psihic de a fi concentrat 100% la sezonul suprem, „Survivor All Stars”.

Are ajutor de nădejde în iubita lui care i-a aranjat și ținutele pentru emisiune

V-au dat până acum insectele sau reptilele bătăi de cap în junglă?

Ha ha, după patru ani, deja ne-am împrietenit (râde). Și eu am fost mușcat de toate insectele de pe aici cât am fost la filmări sau chiar și prin curte. Dar nu mă deranjează. Niciodată nu am avut probleme cu insectele sau micile reptile, fac parte din ecosistemul general Survivor și cred că ele știu foarte bine ce facem noi aici și vor să fie parte din treabă (zâmbește).

Zanni a postat înainte să plece că vrea să fie câștigătorul “Survivor All Stars”! Apoi TJ Miles a fost și el încântat de acest gând. Au început deja certurile între ei, se ciondănesc?

Cred că fiecare dintre ei a transmis în mod diferit că își dorește să fie „Survivor All Stars”. Și cine nu a postat, a declarat aici din primele zile. Așa că la nivel declarativ, fiecare a pornit lupta spre titlu. Și cred că este normal – deoarece experiența lor în show le-a asigurat locul în acest sezon de neratat.

Cât de mult ar putea rezista prezentatorul „Survivor All Stars” în jungla dominicană doar cu apă, orez și cartofi?

Cât ar fi nevoie! Am mai spus de-a lungul anilor că acest format mi se potrivește din toate punctele de vedere. Eu aș intra și pe traseu, dar tata Theo, doctorul nostru, îmi amintește să nu fac asta (râde).

Dată trecută după ce anume ați tânjit de acasă? Vreun fel de mâncare sau vreun tabiet? Acum cum este?

Niciodată nu tânjesc după mâncăruri sau activități, ci după oameni. Vorbesc aici despre fiul meu, care se află la Viena, unde are rezultate senzaționale la învățătură și a cărui zi va fi chiar mâine. Tânjesc după timpul petrecut în București, alături de tatăl, fratele sau sora mea. Pentru că fiecare zi în care nu îi am aproape este o zi în care dorul crește.

Noroc cu tehnologia, care îmi dă voie să-i văd pe toți cei amintiți prin apeluri video sau măcar poze!

Ați plecat cu multe bagaje de acasă? Pentru că, prin prisma meseriei, trebuie să știți cum să le faceți ca să fie practice!

Și de această dată am plecat cu multe bagaje, într-adevăr. Am marele noroc să fiu ajutat de Ana la acest capitol, atât la gândirea ținutelor, cât și la pregătirea lor, astfel încât să nu fiu nevoit să iau mai mult de trei- patru geamantane după mine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net