Lista completă a concurenților de la „Survivor All Stars”. Avem toate numele echipelor!

#Survivor România
Ultima actualizare:

Fanii Survivor Romania vor avea parte de un spectacol de zile mari anul viitor! Show-ul revine în 2024 la PRO TV într-un mod cu totul inedit: „Survivor All Stars”! Gazda emisiunii, Daniel Pavel, a anunțat live că noul sezon va începe pe 16 ianuarie!

Noul sezon începe din 16 ianuarie
Noul sezon începe din 16 ianuarie

Sezonul cu numărul 5 din Survivor Romania va începe din 16 ianuarie, iar fanii emisiunii vor avea parte de un spectacol cu totul inedit! În acest an, în Republica Dominicană vor merge cei mai îndrăgiți și puternici concurenți din sezoanele trecute!

Anunțul a fost făcut chiar de către prezentatorul show-ului, Dan Pavel, care a urcat pe scena de la finala „Vocea României”! „Cei mai tari concurenți ai tuturor sezoanelor de până acum vor intra în arenă începând cu 16 ianuarie. Vor lupta pentru a arăta României că au ce trebuie ca să câștige sezonul suprem”, a spus acesta.

Echipa Faimoșilor de la Survivor All Stars

În acest sezon cu totul inedit, în echipa Faimoșilor vor fi Zanni (câștigătorul ediției din 2021), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Elena Ionescu (câștigătoarea ediției din 2020), Ana Porgras (sezonul 2), Ștefania Stănilă (sezonul 4), Roxana Nemeș (sezonul 2) și Andreea Tonciu (sezonul 3)!

Echipa Războinicilor de la Survivor All Stars

Pe cealaltă parte a baricadei, în echipa Războinicilor, vor fi Alex Delea (câștigătorul ediției din 2022), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lilia Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Chițu (sezonul 1), iar nu în ultimul rând, Maria Lungu (sezonul 4).

Ce premiu va primi câștigătorul Survivor All Stars

Pe lângă mândria de a deveni cel mai bun supraviețuitor rămas în Republica Dominicană, concurenții de la Survivor All Stars vor avea parte și de recompense financiare însemnate!

Se pare că pentru fiecare săptămână petrecută în competiție, se vor oferi undeva între 3.000 și 5.000 de euro! Iar marele câștigător al Survivor All Stars ar putea reveni acasă cu suma totală de 160.000 de euro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cipru shutterstock jpg
image
image
image
image
image
image
kira hagi netflix jpg
bogdan vladau gina chirila colaj instagram jpg
    În cadrul unui podcast Mihaela Tatu și-a exprimat părerea despre iubire
udat flori foto pixabay jpg
vocea romaniei facebook jpg
elena merisoreanu jpg
netflix pixabay jpg
Banner Irina Columbeanu Ramona Gabor
image
actualitate.net
image
actualitate.net