Brigitte și Pastramă, cu varza murată în geamantane, în Dubai! Petrec sărbătorile pe lux și opulență: „Fac și cozonac”

#Exclusiv Click!

Brigitte și Florin Pastramă vor face Sărbătorile anul acesta în Dubai, în noua lor casă. Familia Pastramă a plecat, zilele acestea, din România cu valizele înțesate. Brigitte a luat cu ea în Emirate foi de varză pentru sarmale și ingrediente pentru cozonaci. 

Brigitte și Florin Pastramă au venit pentru cinci zile, săptămâna trecută, în vizită în România pentru a-și pune la punct afacerile la sfârșit de an, a face bilanțul și a se întâlni cu angajații lor, cărora le-au adus daruri, de Sărbători, din Dubai. 
După un scandal monstru la un salon de manichiură, Brigitte Pastramă a plecat, însă, val-vârtej din România, neregretând nici o clipă că s-a mutat definitiv în Emirate, cu toată familia. 

Brigitte a plecat cu foile de varză pentru sarmale în geamantan 

Lui Brigitte scurta vizită în țară i-a lăsat un gust cât se poate de amar, mai ales că a constat cu stupoare că prețurile sunt duble față de Emirate și că viața s-a scumpit peste așteptări în România. 

Așa că, familia Pastramă și-a făcut bagajele și a plecat, cu mic cu mare, să petreacă Sărbătorile la noua lor casă, din Dubai

Aceasta nu înainte, însă, de a umple geamantanele, până la refuz, cu ingrediente specifice bucatelor tradiționale românești, fără de care Brigitte nu concepe masa de Crăciun, chiar dacă ea va fi, anul acesta, așternută în casa lor de la Dubai. 

Și cum în Emirate, să dai cu tunul și nu găsești varză acră pentru sărmăluțe, Brigitte a avut grijă să achiziționeze foile din România. 

„ Nu se găsește acolo varză acră pentru sarmale, așa că am luat-o de aici. Fac sarmale că îi plac lui Florin și vreau să fac și cozonac. Am luat și nucă de aici, tot! 

O să facem Sărbători românești în noua noastră casă de la Dubai. Am decis să facem toate Sărbătorile acolo, pentru că fiica mea, Sara, pe 2 ianuarie începe școala”, a declarat Brigitte, în exclusivitate, pentru Click!

Cu ce se ocupă Brigitte și Pastramă în Dubai? „Avem firmă, ne merge bine…”

Brigitte (45 de ani) și Florin Pastramă au părăsit România în urmă cu șase luni și s-au mutat împreună cu toată familia în Emirate, unde au cumpărat o vilă în valoare de 400.000 de euro, la care au terminat chiar de curând amenajările. 

Cei doi au deschis în Dubai o firmă de design și amenajări interioare, care s-a dovedit a fi o afacere cât se poate de profitabilă. 

„Ne-am deschis firma de design și amenajări interioare și merge foarte bine afacerea. Câștigăm bani frumoși. Acolo viața e mult mai ieftină decât în România, prețurile mult mai bune. 

Casa este terminată, am și decorat-o de Crăciun. Am făcut brad, totul e aranjat. 

Acum s-a dat în folosință și piscina comună din complexul unde locuim. Nu avem piscina noastră, pentru că avem o curte mică, dar cochetă. Sunt foarte mulțumită cu ce avem acolo. E un vis de-al meu împlinit!”, a mai declarat Brigitte, pentru Click!

Casa din Dubai, unde Brigitte s-a mutat înpreună cu toată familia, are două dormitoare și este situată într-o zonă centrală. Nu este însă foarte mare, comparativ cu vila pe care cei doi o aveau în România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net