Irina Loghin, în costum de baie la 84 de ani, la plajă în Dubai! Ce mănâncă marea artistă ca să arate așa: Nu se atinge de „porcării” nici de Crăciun!

„Doamna muzicii populare românești” Irina Loghin a dat ia și fota tradițională pe costumul de baie decoltat! Marea artistă a făcut senzație în vacanța petrecută în aceste zile în Dubai, lăsându-se fotografiată de fiul ei, Ciprian, la plajă, îmbrăcată sumar. Artista este într-o formă fizică de invidiat, la cei 84 de ani!

În preajma Sărbătorilor, „doamna cântecului popular românesc”, aşa cum este supranumită Irina Loghin, se răsfață într-o binemeritată vacanță, alături de fiul ei Ciprian, într-o destinație exotică, preferând căldura în locul frigului din București. 

Marea artistă se află, în aceste zile, tocmai la Dubai, alături de fiul său, și a ieșit la plajă se capete puțin bronz. 

Spre deliciul fanilor, artista s-a lăsat fotografiată numai în costum de baie, imaginile de senzație cu solista la plajă fiind făcute publice pe rețelele sociale chiar de către fiul său Ciprian, care se mândrește cu mama lui. 

Interpreta de muzică populară nu s-a sfiit să poarte un costum de baie întreg, foarte colorat și decoltat, zâmbind larg în fotografiile postate. Într-una dintre imagini, artista s-a pozat lângă o cămilă, pe plaja din Dubai, tot în costum de baie, semn că se bucură din plin de atracțiile turistice din Emirate. 

Irina Loghin nu pune gura pe carne nici de Crăciun! 

Imaginile cu marea artistă doar în costum de baie, la plajă, au făcut furori pe rețelele de socializare. Pentru artista, în vârstă de 84 de ani, timpul pare că a stat în loc, aceast reușind să se mențină într-o formă fizică de invidiat.

Solista are, însă, și secretele sale, căci a adoptat, în ultima perioadă, un stil de viață vegetarian, care îi asigură o sănătate de invidiat. 

Cu alte cuvinte, Irina Loghin a renunțat la carne de ani buni și nici măcar de Crăciun nu gustă din delicioasele „porcării”. 

„Fructe, legume şi cereale - asta e scara mea de hrană. Şi un vegetal din avocado. Este destul de dificil, dar eu îl prefer.

În sufletul meu, mă simt ca la 20 de ani. Dieta vegetariană mă întinereşte şi fizic, şi sufleteşte. Nu aş renunta la acest mod de viaţă pentru nimic în lume.

Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu, în fiecare dimineață, beau un ceai de cătină. 

O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, a dezvăluit Irina Loghin, la Antena Stars.

Nu intenționează să se retragă de pe scenă! Irina Loghin: „Eu îmi respect publicul!”

Irina Loghin nu a renunțat la cântat, nici la 84 de ani. Luna trecută, artista a fost în centrul unui scandal uriaș, la un spectacol omagial la Iași, când a fost scoasă, cu forța de pe scenă, de către o prezentatoare de la Radio România, care a acuzat-o că nu lasă loc și tinerelor talente ale genului să se afirme.

Marea noastră artistă a explicat atunci, pentru Click!, că nu a făcut decât să respecte programul artistic de 45 de minute prevăzut în contract, neavând nici pe departe o problemă cu tinerii pe cale de afirmare.

„A intrat, la un moment dat, o cucoană peste mine, nu știu cine era. Toată sala a huiduit-o, să mă dea afară.

Mă întâlnesc rar cu asemenea conflicte. Eu cântam și ea a venit și m-a dat, pur și simplu, afară din scenă.

La vârsta mea, vreau să fiu lăsată să-mi văd de viață! Aș putea să stau să-mi văd de nepoată. Chiar nu am nevoie de scandaluri. Vreau să fiu liniștită!

Dar, uite că nu prea se poate, asta e viața, te pune față în față cu diverși oameni, de diverse facturi. Eu îmi respect publicul!”, a spus cântăreața, în exclusivitate pentru Click!

Ajunsă la o vârstă respectabilă, Irina Loghin nu este dispusă să lase scena, deși s-a confruntat și cu o serie de probleme de sănătate în ultima perioadă, fiind operată de hernie de disc, în februarie anul acesta. 

Conform unui organizator de evenimente, Irina Loghin și-ar fi mărit tariful în 2023, de la 1500 de euro, la peste 2000 de euro pentru un recital de 50 de minute. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net