De necrezut! Motivul pentru care Irina Loghin nu mănâncă deloc carne de Crăciun: „E dificil”

Irina Loghin este, fără doar și poate, una dintre ele mai faimoase și îndrăgite personalități din țara noastră. Interpreta de muzică populară are un număr uriași de fani, de-a lungul întregii Românii, iar aceștia sunt mereu dornici de a afla cât mai multe despre artista lor preferată. Ei bine, doar foarte puțini români știu că Irina Loghin nu mănâncă carne de Crăciun!

Irina Loghin nu consumă carne
Irina Loghin nu consumă carne

Probabil că nimeni nu poate nega faptul că Irina Loghin este, fără doar și poate, una dintre ele mai faimoase și îndrăgite personalități din țara noastră.

Interpreta de muzică populară are un număr uriași de fani, în toată România, iar aceștia sunt mereu dornici de a afla cât mai multe despre artista lor favorită. Ei bine, doar foarte puțini români știu că Irina Loghin nu mănâncă carne de Crăciun!

De fapt, potrivit celor de la Spy News, artista nu mănâncă carne nici în orice altă zi a anului! Iar motivul este faptul că artista a adoptat un stil de viață vegetarian, care îi asigură o stare de sănătate de invidiat, chiar și la o vârstă înaintată!

„Fructe, legume şi cereale - asta e scara mea de hrană. Şi un vegetal din avocado. Este destul de dificil, dar eu îl prefer”, a spus Irina Loghin, conform sursei citate.

Irina Loghin nu mănâncă carne

Deși are deja 84 de ani, artista mărturisește că se simte mai bine ca oricând, iar pe lânga dietă vegetariană, ea a mărturisit că și activitatea fizică este extrem de importantă pentru a-și păstra o stare bună de sănătate.

„În sufletul meu, mă simt ca la 20 de ani. Dieta vegetariană mă întinereşte şi fizic, şi sufleteşte. Nu aş renunta la acest mod de viaţă pentru nimic în lume”, a mai spus Irina Loghin.

Din acest motiv, chiar dacă ne apropiem de o sărbătoare în timpul căreia consumul de carne este deja o tradiție, Irina Loghin nu va pune niciun tip de carne pe masa de Crăciun, iar acest stil de viață pare să îi mențină o stare perfectă de sănătate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net