Cele 2 legume iubite de toți românii care îngrașă mai rău decât micii sau shaorma! Nutriționiștii nu le recomandă deloc

Mai mult ca sigur că multora dintre noi ni s-a spus că trebuie să mâncăm mai multe legume, atunci când am spus că vrem să dăm jos din kilogramele în plus. Desigur, acest sfat este unul bun, însă doar foarte puțini români știu că nu toate legumele sunt tocmai bune pentru dietă! Ba chiar, există unele legume care chiar pot să ne facă să ne îngrășăm mai mult!

Țelina și păstârnacul îngrașă mai mult decât am crede
Țelina și păstârnacul îngrașă mai mult decât am crede

Cu siguranță că o bună parte dintre noi au primit sfatul care spune că trebuie să mâncăm mai multe legume, atunci când am spus că vrem să dăm jos din kilogramele în plus. Desigur, acest sfat este unul bun, iar o dietă variată și sănătoasă este crucială pentru a reuși să dobândim (și să menținem) un fizic de invidiat!

Cu toate acestea, doar foarte puțini români știu că nu toate legumele sunt tocmai bune pentru dietă! Ba chiar, există unele legume care chiar pot să ne facă să ne îngrășăm mai mult!

De exemplu, un fapt pe care nu foarte mulți dintre noi îl știu este că, în general, legumele albe au un număr surprinzător de mare de calorii, față de alte legume! În ciuda faptului că sunt folosite extrem de des, fie în salate, ori în diferite mâncăruri, legume precum țelina și păstârnacul pot să ne facă să ne îngrășăm, dacă exagerăm și le consumăm prea des!

Legumele nebănuite care pot să ne îngrașe

Poate fi surprinzător să auzim că există legume care pot să ne facă să creștem în greutate, mai ales legume atât de comune, precum țelina și păstârnacul, însă adevărul este că o dietă dezechilibrată, care se va concentra asupra unei singure legume, nu va avea niciodată efectele la care sperăm.

De exemplu, fasolea este o altă legumă care trebuie evitată, atunci când vrem să intrăm la dietă. Dacă nu avem grijă, aceasta poate fi o adevărat bombă calorică, care ne va da peste cap complet organismul, atât timp cât continuăm să o consumăm constant!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
green bank cel mai linistit oras din lume jpg
mario ilie roman uk jpg
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net