De ce nu se însoară, de fapt, Codin Maticiuc cu Ana Pandeli. Femeia i-a oferit 2 copii, dar n-a cerut-o de soție: „Păcatele mele”

Vreme de ani buni, Codin Maticiuc a fost unul dintre cei mai râvniți burlaci din țara noastră, însă stilul său de viață s-a schimbat complet odată cu venirea pe lume a primei sale fiice. Faimosul actor și Ana Pandeli sunt împreună de ani buni de zile, iar împreună au și două fetițe, Smaranda și Ilinca, cât și un băiat din prima relație a Anei Pandeli, Mario. Cu toate acestea, mulți români s-au întrebat mereu de ce nu se căsătorește Codin Maticiuc cu mama fetițelor sale?

Codin Maticiuc și Ana Pandeli au împreună 2 copii
Codin Maticiuc și Ana Pandeli au împreună 2 copii

Ei bine, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Spy News, se pare că motivul pentru care Codin Maticiuc și Ana Pandeli nu se căsătoresc este pentru că niciunuia dintre ei nu le plac asemenea evenimente!

Mai precis, actorul a mărturisit că preferă petrecerile unde chiar se poate distra, nu cele care vin cu nenumărate obligații, cum ar fi o petrecere de nuntă.

Se pare că cei doi sunt total de acord pe marginea acestui subiect, iar chiar și la botezul fetiței lor, nu au făcut vreo petrecere uriașă, ci doar au fost la biserică, apoi au mers acasă cu nașii.

„Nu mă însor, păcatele mele. Nici ea nu vrea. Nu ne plac petrecerile astea. Ne plac petrecerile alea la care chiar te distrezi, nu unele unde ai o mie de obligații. Noi, de exemplu, la Smaranda nu am făcut botez, nu am făcut petrecere. Ne-am dus la biserică și am venit acasă cu nașii. Aia a fost”, a delarat Codin Maticiuc, conform sursei citate.

De ce nu se căsătorește Codin Maticiuc

Cu toate acestea, Codin Maticiuc a mai mărturisit că nu este complet împotriva unei căsătorii! Ba chiar mai mult decât atât, el este dispus să facă oficial acest pas, dacă ar fi dorința fiicei lui, Smaranda. Actorul a mărturisit că dacă cea mică dorește să vadă cum arată o nuntă, el se va căsători imediat.

„Dar nici nu spun NU, că nu e ca și cum sunt împotrivă. Dacă îmi cere Smaranda că visează o nuntă și vrea mai repede, o iau repede pe mami să vadă cum este o nuntă. Ce mare lucru, că nu sunt atât de împotrivă?”, a mai spus faimosul actor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net