Boala incurabilă de care suferă fiica lui Codin Maticiuc: „Așa le dă Dumnezeu oamenilor cu bani, boli incurabile”

Codin Maticiuc l-a lăsat de mult în urmă pe „craiul de Dorobanți” și s-a făcut, de câțiva ani buni, familist convins. Asta de când fostul „ aspirator de vedete” a cunoscut-o pe actuala lui parteneră de viață, Ana Pandelli, care l-a cumințit ca prin minune. Totuși, viața sa nu a fost lipsită de drame. Fiica lui, Smaranda, se confruntă cu o afecțiune rară și incurabilă la nivelul ochilor.

Boala incurabilă de care suferă fiica lui Codin Maticiuc
Boala incurabilă de care suferă fiica lui Codin Maticiuc

Boala incurabilă de care suferă fiica lui Codin Maticiuc

La 43 de ani, Codin Maticiuc este tatăl a trei copii. Are deja două fetițe ale sale, Smaranda (de 4 ani) și Ilinca (de 1 an și o lună), dar și un băiat Mario (de 13 ani), fiul Anei dintr-o altă relație, pe care-l consideră însă ca și fiul lui. 

Toruși, când fiica lui cea mare, Smaranda s-a născut, medicii i-au dat o veste cumplită. Cea mică era posibil să fie nevăzătoare. Vestea a căzut ca un trăsnet peste întreaga familie, iar toți au ost foarte marcați. Din fericire, s-a dovedit că ceea ce avea micuța era o afecțiune rară, doar că putea să vadă. De acest lucru și-au dat seama însă mult mai târziu.

„Putea să fie foarte gravă, s-a dovedit că nu e foarte grav, chiar nu e, mulțumesc lui Dumnezeu. (…) Când mi-au fost bolnavi copiii am fost efectiv… Greu. Sunt foarte bine toți. Smaranda a avut o chestie pe care încă o mai are, o afecțiune a ochiului pe care am depistat-o când era bebeluș. E genul de boală care se întâmplă 1 la un milion de cazuri și care nu poate fi tratată. Așa le dă Dumnezeu oamenilor cu bani, boli incurabile.

Când am depistat-o nu știa nimeni care era nivelul. Putea să nu aibă vedere. Nu știam. Am trăit cu chestia că poate fi ceva minor sau să nu vadă 98%. Am văzut că e ok, că vede. Când ne arăta câte o pasăre pe cer, că nu știam cât vedea ca bebeluș, ne bușea plânsul”, a spus Codin Maticiuc în cadrul podcast-ului ”Acasă la Măruță”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
horoscop png
image
image
image
image
image
image
catrinel menghia instagram jpg
bella hadid profimedia jpg
Actorul și-a iubit nespus soția
savuica jpeg
maestrul costel constantin jpg
banner costel constantin png
noah cyrus sanii goi concert profimedia jpg
cub xonia png
image
actualitate.net
image
actualitate.net