Primele reacții ale colegilor lui Theo Rose din ”Clanul”, după ce actrița a născut. Gestul superb făcut de Codin Maticiuc și George Ivașcu

Ultima actualizare:

Vestea diminețîi zilei de 14 iunie a fost că indragita solistă și actriță din serialul ”Clanul” a născut. Theo Rose și Anghel Damian sunt în extrem de fericiți, iar colegii lor nu au ratat ocazia de a transmite câteva mesaje superbe.

Codin Maticiuc si George Ivascu, Iulica si Pelicanul jpg

Toată lumea s-a bucurat că Theo Rose a născut și l-a adus pe lume pe Sasha Ioan, primul ei copil.

Colegii Codin Maticiuc și George Ivașcu, adică Iulică și Pelicanul, s-au filmat deja cu un mesaj special pentru micuțul Sasha. „Una bucată Iulică și un Pelican, urează bun venit în Clan, lui Saha, mare barosan, neam cu Theo și Damian”, au transmis cei doi.

image

Un mesaj simpatic, care probabil că i-a binedispus pe cei doi proaspăt părinți. Toată lumea este cu ochii pe mămică, care a și postat și un mesaj pe rețelele de socializare.

 „E aici.” Îl țîn în brațe. E superb! Mulțumesc tuturor pentru grijă! Mă refac puțin și va povestesc. Doamne ajută!”, a transmis cântăreața. Și noi îi urăm toate cele bune și multă sănătate și sperăm că se va întoarce la treaba cât mai repede, căci are multe proiecte și surprize în continuare. 

Theo Rose, dedicată profesiei

Simpatica mămică a muncit, în lumina reflectoarelor, până în ultima clipă.

„Am înregistrat piese noi și niște sesiuni live. Mă preocupă asta acum, pentru că vreau să strâng câteva materiale pe care să le pot lansa atunci când voi fi în pauză. Adică timp de o lună înainte de a naște și o lună după naștere.

Cam așa mi-am propus să lipsesc de pe scenă și de la filmările pentru serial. Sper să nu fie probleme”, ne spunea Theo Rose în urmă cu câteva săptămâni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net