Iubitul lui Theo Rose, într-un nou film românesc de top pe Netflix. Subiectul controversat al peliculei: „Este ceva cum rar vedem“

Ultima actualizare:

Actorul va avea un rol într-un nou film românesc ce va fi difuzat și pe Netflix. „Oameni de treabă/ Men of Deeds“, peliculă ce are 10 nominalizări la Premiile Gopo, va fi disponibil din 25 aprilie pe platforma de streaming.

Anghel Damian interpretează în noul film rolul unui tânăr polițist. Foto: Click.
Anghel Damian interpretează în noul film rolul unui tânăr polițist. Foto: Click.

Filmul cu Anghel Damian de pe Netflix vorbește despre corupția morală

Anghel Damian a povestit în matinalul Magic Morning, moderat de Liana Stanciu, la Magic FM că filmul vorbește despre corupția morală, dar într-o notă comică și susține că pelicula este una cum rar ne este dat să vedem. 

 „Este un film cum rar vedem. Pe de o parte, mulțumește gustul publicului de masă: areo o poveste cap-coadă, un final, interpretări excepționale. Pe de altă parte, este un film care ridică niște probleme: vorbește despre corupția morală, dar într-o cheie comică. Eu joc rolul unui tânăr polițist idealist“, a spus Anghel Damian.  

Plasată într-un sat de pe lângă Botoșani unde aparent nu se întâmplă nimic, povestea din noul film românesc „Oameni de treabă” ne rezervă un ton, o atmosferă și o dezvoltare scenaristică surprinzătoare, care ne captează interesul.

Un final imposibil de uitat

Cu o distribuție de excepție, o atmosferă puternic conturată și un final pe care nu îl vei putea uita, „Oameni de treabă” reprezintă un thriller captivant, din care nu lipsesc accentele de comedie neagră.

Pelicula, regizată de Paul Negoescu, cu Iulian Postelnicu, Vasile Muraru, Anghel Damian și Crina Semciuc, îl are în rolul principal pe Iulian Postelnicul în rolul lui Ilie, un polițist de la oraș, acum la datorie într-un sat de graniță din nordul României. Acesta își dorește să-și găsească liniștea și rostul, visând să aibă o livadă proprie, și își umple timpul gestionând conflicte minore la barul local, ignorând în mare parte faptele îndoielnice ale primarului, precum și alte lucruri dubioase ce se întâmplă în sat. Însă, o crimă schimbă totul, iar Ilie încearcă să devină justițiarul care arestează toți vinovații, scriu cei de la Adevărul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net